Apahida votează! Procesul electoral se derulează în liniște

În ziua votului local, apahidenii au început să se prezinte la vot încă de la primele ore ale dimineții.

1

În localitatea Apahida, pe listele de alegători sunt înscrise 5.792 de persoane cu drept de vot. Până la ora zece, potrivit evidenței oficiale au votat deja 432 de persoane, ceea ce înseamnă 7.4 la sută din totalul populației din localitatea Apahida. Trendul votului indică faptul că la finalul zilei, numărul total de alegători care s-au prezentat la vot va fi de peste 50 la sută.

La Sânnicoară după prima oră a procesului de votare, au votat deja 100 de persoane.

Primul dintre candidații care a votat la Apahida a fost candidatul PNL, Călin Păcurar. Însoțit de soție și de politicienii din PNL, Călin Păcurar a votat pentru o schimbare și pentru o intrare într-o stare de normalitate a comunei Apahida. ”Am votat pentru o un climat de normalitate. Apahida a rămas mult în urma celorlalte comune limitrofe Clujului, în ultimii patru ani. Dacă ne uităm la Florești nici nu există grad de comparație, deși comuna noastră are un potențial la fel de ridicat”, a declarat candidatul PNL, Călin Apahida.

Candidatul PSD, Grigore Fati a fost prezent la secția de votare din Apahida.

În cursa pentru primar a mai rămas și candidatul ALDE, Ovidiu Buiga dar și candidatul PSRO, Rodic Vila. Candidatul PMP, Ionel Fărcaș junior, a anunțat că se retrage din cursa electorală și că îl susține pe candidatul PNL, Călin Păcurar.

În cursul zilei vom actualiza cu informații proaspete această știre.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s