La grădinița din Apahida nu mai există nici hârtie igienică. Părinții rugați să aducă de acasă hârtie igienică și șervețele

Pe panoul unde sunt afișate informații, la sediul grădiniței din Apahida, la grupele care funcționează în clădirea în care mai funcționează Dispensarul Uman, Cabinetul Stomatologic și Serviciul de Asistență Socială al Primăriei Apahida, a fost postat un anunț care i-a lăsat cu gura căscată pe părinții care își luat copii de la grădiniță.

13267781_561644997340897_3603241838386300669_n

Pe o coală albă A4, cu un scris de mână, un angajat al Grădiniței Apahida a scris cu mâna, următorul mesaj: ”Vă rog să aduceți hârtie igienică și rolă de șervețele”.

Nu este clar cine a scris acest mesaj și cu ce scop. Cel care a fotografiat anunțul susține că este mirat de faptul că în condițiile în care Primăria Apahida are patru milioane de euro în conturi, părinții sunt obligați să vină de acasă cu hârtia igienică necesară la toaletă. ”Primăria noastră cu 4.000.000 euro în conturi și Fati primar. Anunțul tronează falnic pe unul din pereții grădiniței. În rest….NO COMMENT, a scris Tudor Oros, pe contul său de facebook.

Contactat de ziardeapahida.ro, Tudor Oros, cel care a fotografia anunțul disperat al educatorilor, a declarat că pereții grădiniței sunt plini cu lucrări ale micilor grădinari, cu materiale decorative dar cu anunțuri în care părinților li se cer periodic sume de bani. ”Se cer sistematic sume de bani pentru diferite concursuri, medalii , cupe dar astăzi cred ca s-a sărit calul. Încerc să îmi explic cum mama sărăciei poți să ceri părinților produse pentru igienă .Primăria Apahida are în conturi 4 milioane de euro și culdușește de la părinti hârtie igienică și șervețele”, a spus Tudor Oros.

Nu mai recent de joi, primarul comunei Apahida, Grigore Fati a participat la o emisiune de radio la Realitatea FM unde s-a lăudat cu faptul că școlile și grădinițele din Apahida au toate dotările necesare. Dacă ar fi să ne luăm după Fati, elevii din Apahida au cele mai mari burse, deși la examenul de bacalaureat examenul este promovat de tot mai puțini elevi. Din anul universitar 2015-2016, cursurile de liceu au fost desființate.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s