O educatoare din Apahida a încercat să facă primăvară cu o floare. Locul de joacă de la Grădinița din Apahida este ruginit la propriu

O educatoare inimoasă de la Grădinița din  Apahida a dat dovadă de spirit civic și a luat inițiativa de a înfrumuseța locul de joacă de lângă unitatea de învățământ preșcolar. 13266049_667211850085064_1397749134912184788_n

Educatoarea Raluca Jucan a decis, în cadrul unei activități de la grădiniță, să îi invite și pe părinții copiilor pe care îi educă, pentru a participa împreună cu aceștia la o acțiune de plantare a unor pomi. Părinții și copiii s-au simțit foarte bine și au apreciat împreună inițiativa educatoarei Raluca Jucan. În jurul pomilor plantați cei care au participat la acțiune de plantare au pus pietre și le-au vopsit cu var.

Din păcate, acțiunea educatoarei este singulară, deoarece la nivelul autorităților locale care conduc Primăria Apahida, nu se găsește nici un sprijin.

Aparatele de joacă de la locul de joacă de la Grădiniță sunt uzate și ruginite. La tobogane, toate componentele din fier sunt ruginite la propriu, și, din păcate, la Primăria Apahida, primarul Grigore Fati nu găsește bani pentru o găleată de vopsea și câțiva muncitori pentru a repara aceste aparate de joacă.

Peste tot, prin același parc de joacă, sunt borduri care sunt un real pericol pentru copii. De asemenea, în cursul serii și a nopții polițiștii locali nu patrulează iar de multe ori, dimineață, în căsuța de lemn, montată în 2015, de Primăria Apahida, pot fi văzute sticle de bere și alte lucruri care nu fac cinste acestui loc de joacă pentru copii.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s