Apahida are cele mai moderne stații de autobuz din România

Primarul Grigore Fati a inaugurat, duminică, la orele 12, cele mai moderne stații de autobuze din România. Programul a fost finanțat integral de la bugetul Primăriei Apahida, și a costat 390.000 de lei. Stațiile sunt de două tipuri, mai mici și mai mari, care pot adăposti un număr mai mic sau mai mai mare de persoane în funcție afluența de călători din zona repsectivă. Stațiile mai mari sunt prevăzute și cu chioșcuri de ziare.


Investiția este benefică pentru apahidenii care zilnic fac naveta la Cluj Napoca, la locul de muncă sau la școală. Astfel, adulții și copii care așteaptă zilnic autobuzul M41, nu vor mai fi obligați să stea sub cerul cerul liber. ”Mulțumim domnului primar pentru că s-a gândit și la noi, oamenii de rând, care contribuim prin impozitele noastre la bugetul comunei Apahida. Era vremea, ca apahidenii să aibă stații moderne, care să ne ferească de ploi și de vremea rea. Din câte am auzit, vechile stații erau de pe vremea lui Ceaușescu”, spune Maria Telecan, din Apahida.

Prezent la inaugurare, alături de directorul Companiei de Transport Public, primarul Grigore Fati a ținut să le mulțumească apahidenilor, care și-au plătit impozitele și, astfel, Primăria Apahida a putut să suporte investiția legată de amenajarea stațiilor. ”Le mulțumesc locuitorilor din Apahida pentru că au avut încredere în mine. În 2012, în programul electoral am promis că o să fac aceste stațiile și acum m-am ținut de cuvânt. De acum înainte oamenii vor aștepta autobuzul în stații moderne și nu sub cerul liber asa cum s-a întâmplat până în prezent”, a spus primarul Fati.

La rândul lui, directorul CTP a declarat că stațiile inaugurate sunt cele mai moderne din România. ”Mă gândesc să îi propun primarului Clujului să adopte această idee genială și să umple orașul cu astfel de stații”, a spus directorul CTP.

NOTA! Acest articol este un pamflet. În anul 2015, în bugetul local a fost prevăzută suma de 390.000 de lei pentru modernizarea stațiilor. Deși, bugetul care conținea și această investiție a fost votat de consilierii locali, Primăria Apahida nu a pus în aplicare acest proiect important pentru apahideni. Banii au fost reportați pentru anul 2016, dar deși suntem în luna mai, lucrările nu au început.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s