Accident în Sânnicoară! A intrat cu bicicletă într-o grămadă de piatră lăsată nesemnalizată

O fetiță de 15 ani din Sânnicoară a fost transportată de urgență la Unitatea de Primire a Urgențelor de la Spitalul de Copii din Cluj Napoca cu traumatism cranio-cerebral, după ce a fost implicată într-un accident de bicicletă.

Accident_bicicleta1

Incidentul a avut loc, duminică seara, în jurul orei 20.36, pe strada Elicei, la intersecția cu strada Triajului, din Sânnicoară. Martorii incidentului susțin că fetița se dădeau cu bicicleta iar la un moment dat a intrat într-o grămadă de piatră, depozitată în zonă, care este folosită la pietruirea drumurilor. Zona de depozitare nu este semnalizată mai susțin martorii. ”Fetița venea de pe strada Elicei, pe bicicletă. La un moment dat a intrat în grămada de piatră. La fața locului au venit cei de la SMURD și cei de la Poliție”, spune un bărbat, care a observat întreg incidentul.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, fetița a fost transportată de urgență la UPU Copii. Medicii susțin că starea fetiței este una stabilă.

La fața locului s-au deplasat de urgență și polițiștii de la Poliția Rutieră și cei de la Poliția Criminalistică pentru a face măsurătorile necesare și pentru a stabili cu exactitate ce s-a întaâmplat, și cine este de vină pentru acest incident, considerat accident rutier.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s