Viceprimarul Călin Păcurar a anunțat că trotuarul de lângă Postul de Poliție va fi refăcut

Trotuarul din apropierea postului de Poliție, care nu a fost reabilitat niciodată, și pe unde zilnic umblă sute de apahideni, va fi refăcut, conform dispoziției consilierilor locali PNL.

Pe trotuarul respectiv, zilnic, circulă zeci de mame cu copii, care sunt obligate să împingă cărucioarele pe drumul național, existând, astfel, riscul producerii unor accidente grave.

Viceprimarul comunei Apahida, Călin Păcurar a declarat că trotuarul va fi construit până la finalul lunii mai. ”Destul și-au bătut joc unii care au condus Primăria Apahida de cetățenii comunei. Pe această cale vă anunț că în cursul zilei de miercuri a fost semnat contract 11.247/4 mai 2016, prin care acest trotuar va fi construit de la zero. Din păcate construirea acestui trotuar a fost posibilă abia acum dar asta este. Eu îmi cer scuze de la apahideni pentru această situație și le promit că după ce voi ajunge primar, normalitate ava fi cuvântul care va guverna în Apahida. Valoarea acestui contract va fi de 58.000 de lei, iar termenul de finalizare al lucrărilor va fi de 10 iunie 2016. Pot să le transmit cetățenilor din Apahida, că societatea Open Serv SRl, și-a luat angajamentul ca acest trotuar să fie construit până la data de 31 mai 2016”, a precizat viceprimarul Călin Păcurar.

Acest proiect de finanțare a fost aprobat de către cel care încă mai conduce Primăria Apahida, PSD-istul Grigore Fati, abia după ce consilierii PNL au cerut în cursul unei ședințe de Consiliu Local, aprobarea acestei investiții.

Ziardeapahida.ro a militat pentru construirea acestui trotuar și a invocate necesitatea finalizării cât mai repede a acestuia. ”În prezent, acolo este doar o bucată de pământ. Cei care trec pe acolo, pietoni, au toate șansele să își rupă picioarele. Acest lucru va fi rezolvat, pentru că, de prea mult timp, administrația comunei se face că nu vede această problemă reală a locuitorilor”, a mai spus Călin Păcurar, candidatul PNL.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s