Grădinița din Apahida devine un lux pentru părinți. A fost majorat prețul pentru hrana copiilor

De curând, pe ușa grădiniței din Apahida, din centrul localității, a fost lipit un anunț în care părinții care își duc copii la program de opt ore, sunt informați că a fost majorat costul pentru hrană, la nouă lei.

IMG_8933

Situația se datorează ca urmare a faptului că de la data de 4 mai, firma care livra hrana copiilor a reziliat, unilateral, contractul. Pentru asta, conducerea școlii din Apahida, care gestionează și activitatea grădiniței, a fost nevoită să încheie de urgență, un contract cu o altă firmă de catering, din Cluj Napoca, Exclusive Catering, dar la un alt preț. Astfel, de la 1 mai, costul cu hrana copiilor a fost majorat și a ajuns de la 8.5 lei la 9 lei.

Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că primarul din Apahida, Grigore Fati, candidatul PSD, pentru funcția de primar, nu a reușit să găsească o soluție pentru hrana copiilor. Deși la creșa din Câmpenești, a fost construită și utilată completă o bucătărie, care a costat aproximativ 20.000 de euro, nici până în ziua de azi, acolo nu s-a gătit o porție de mâncare pentru copii care frecventează cursurile unităților de învățământ preșcolare. Dacă această bucătărie ar funcționa și costul legat de hrana copiilor ar fi mai mic, susțin surse avizate.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s