Apahidenii vor ca autobuzul M41 să fie patrulat mai des de Poliție. Oamenii s-au săturat de comportamentul necivilizat al unor conaționali

Tot mai mulți apahideni se plâng de faptul că în ultimele luni, autobuzul M41, care circulă pe ruta Apahida-Câmpenești, este locul unde poți să vezi absolut orice, de la grupuri de rromi din Sânnicoară care se bat, la propriu, între ei, la oameni ca dorm întinși pe scaunele pentru pasageri.

Deși locuitorii din Apahida au cerut intervenția Poliției și a Jandarmeriei, în repetate rânduri, astfel de scene sunt foarte des întâlnite în autobuzele Companiei de Transport Public Cluj.

”Înainte de Paști am venit acasă, seara, de la serviciu, pe scaunele din spate ale autobuzului, doi romi erau întinși pe scaune. Nu exista nicio urmă de civilizație. Fac pariu că nu aveau bilet. Pe mine dacă mă prinde fără bilet mă amendează. Trag de tine controlorii la propriu și te amendează. În schimb, pe ei, controlorii nu le fac nimic. Le este și frică să îi întrebe dacă au bilet”, spune un o femeie din Apahida.

Un alt localnic din Sânnicoară, spune că a văzut cu ochii lui când romi care locuiesc pe dealul din localitate și care merg zilnic la Cluj, la cerșit, să băteau în autobuz. ”Se certau și își cărau la pumni în văzul tuturor. Șoferul conducea liniștit, cred că este obișnuit cu astfel de scene. Niciodată nu am văzut în autobuz picior de polițist sau jandarm. Ar fi bine să mai facă patrulare și pe această linie foarte aglomerată”, spune bărbatul.

 

One thought on “Apahidenii vor ca autobuzul M41 să fie patrulat mai des de Poliție. Oamenii s-au săturat de comportamentul necivilizat al unor conaționali

  1. Si in noaptea de Înviere aceeași concetățeni au perturbat slujba de Înviere (erau cca 15 persoane de etnie roma), a venit politia, s-a uitat la ei și in rest nimic; ei s-au împrăștiat cat a stat politia, a plecat politia și ei au revenit la fel de gălăgioși. Nici măcar o amenda!
    Ar trebui sa faceți un reportaj in sânul comunității de pe deal, poate vin norvegienii sa le ia copiii sa ii educe la ei…

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s