Ovidiu Buiga se va întoarce în Consiliu Local. Lovitură dură primită de primarul Fati

Tribunalul Cluj a decis, în cursul zilei de miercuri, să anuleze abuzul comis de PSD Cluj și de PSD Apahida, împotriva consilierului local Ovidiu Buiga, ales pe listele PSD.

ovidiu buiga

În același timp, judecătorul a dispus ca Buiga să se întoarcă în Consiliul Local Apahida. ”Admite cererea formulată, completată. Anulează Hotărârea Organizaţiei Judeţene Cluj a PSD, prin care reclamantul a fost exclus din partid. Anulează Ordinul 274/13.08.2015 emis de Prefectul Judeţului Cluj. Dispune suspendarea efectelor executorii ale Ordinului 274/13.08.2015 până la soluţionarea definitivă a cauzei. Obligă Organizaţia Judeţeană Cluj a PSD la plata în favoarea reclamantului a cheltuielilor de judecată în cuantum de 550 lei. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare. Cererea de recurs se depune la Tribunalul Cluj. Pronunţată în şedinţa publică din data de 13.04.2016”.

Ovidiu Buiga a demisionat între timp din PSD și va candida la alegerile locale din partea ALDE, pentru funcția de primar la Apahida.

În data de 15 iunie 2015, PSD Cluj a decis să îi retragă sprijinul politic consilierului local Buiga. După acest pas, prefectul de Cluj, care provine tot din PSD, a constatat vacant postul de consilier local.

Ovidiu Buiga a declarat pentru ziardeapahida.ro că va reveni cu alte amănunte în momentul în care va primi motivarea de la Tribunalul Cluj. ”Deocamdată atât vă pot spune că m-am întors”, a comentat Buiga.

Surse judiciare susțin că judecătorul de caz a ajuns la acest verdict ca urmare a unor mai multe abuzuri comise de PSD împotriva lui Buiga.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s