Haitele de câini fără stăpân terorizează Apahida. Una dintre aceste haite era de dimineață în fața casei primarului PSD

În ultimele zile tot mai multe reclamații făcute de apahideni ajung pe adresa de email a redacției noastre: ziardeapahida@gmail.com, despre problema câinilor vagabonți.

Unul dintre localnici chiar a surprins o haită de câini fără stăpân, chiar în fața vilei în care locuiește primarul comunei Apahida, și candidatul PSD pentru funcția de primar. ”Dacă la el în fața casei nu este în stare să adune câinii, atunci cum să ne gândim că este în stare să rezolve problemele acestei comune. Din câte știu eu, la Apahida nu exista un adăpost pentru câinii vagabonzi”, spune apahideanul.

O altă zonă, unde oamenii reclamă foarte des problema câinilor fără stăpâni, este în zona ”podului de fier”, la ieșire spre Jucu, în zona blocurilor de la fosta fermă avicola. ”Este pe colț o familie de țigani nomazi care nu își leagă câinii. Ne este frică să ne lăsăm copii să meargă dimineața la școală că vin mușcați. Au fost cazuri când adulții care mergeau la serviciu au fost mușcați sau fugăriți de câinii aia de la casa din colț”, spune Ioan Podar, care locuiește în zona respectivă.

Din informațiile noastre rezultă faptul că la nivelul Primăriei Apahida nu exista un contract încheiat cu o firmă specializată în servicii de ecarisaj.

One thought on “Haitele de câini fără stăpân terorizează Apahida. Una dintre aceste haite era de dimineață în fața casei primarului PSD

 1. O da… Teroarea din Apahida.
  Oare din deosebitii astia care se plang, ajuta careva vreo asociatie?
  Zonele sunt pline pentru ca sunt locurile de “aruncat” cainii nimanui. Vine lumea si abandoneaza in aceleasi cateva zone.
  Toti se plang, nimeni nu ar face ceva. ” cineva sa faca ceva”. Astia va sunt rudele, parintii si bunicii care arunca pui in pungi la gunoi si isi abandoneaza cainii cand dau de greu.Educatie ZERO.
  Cainii nu apar din cer.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s