Drumul de ocolire de la Apahia spre Jucu, pe la Molitură va fi asfaltat

Candidatul PNL pentru funcția de primar al comunei Apahida, Călin Păcurar a declarat pentru ziardeapahida.ro că drumul spre zona Molitură, care asigură legătura dintre comunele Apahida și Jucu, va fi asfaltat în acest an.

12654150_1678848355717668_6067589987748513385_n

Cei 800 de metri liniari de drum, care în prezent nu sunt asfaltați, vor intra în programul de modernizare stradală în cursul acestui an, după ce consilierii locali PNL au votat ca o sumă de 368.000 de lei, să fie redirecționată spre acest proiect important pentru comuna Apahida. ”Banii au fost primiți de comuna Apahida, de la Consiliul Județean Cluj. Primarul a vrut să îi distribuie spre alte proiecte dar noi ne-am opus și am considerat că nu se pot face mai multe lucruri deodată, deoarece și calitatea va fi proastă. Am propus ca banii să fie redirecționați pentru asfaltarea drumului de la Molitură. Va fi un acces mai ușor spre Jucu și retur și, în plus, oamenii care au case în zonă nu vor mai fi obligați să circule prin străzi desfundate de noroaie așa cum ne-a obișnuit actuala administrație condusă de primarul PSD, Fati Grigore”.

În plus, a mai spus viceprimarul Călin Păcurar, actuala conducere a comunei Apahida, cu primarul actual, nu au prevăzut bani pentru plata subvențiilor la abonamentele de călătorie pe liniile Companiei de Transport Public, pentru elevi și pensionari. ”Banii au fost prevăzuți până în luna iunie 2016, în bugetul comunei Apahida. Probabil că actualul primar și-a dat seama că după iunie va rămâne doar pensionar militar, cu o pensie specială, și nu l-a mai interesat chestiunea. La acest capitol am prevăzut și aprobat suma de 40.000 de lei, bani care au fost deja primiți de la Consiliul Județean Cluj și vor fi direcționați pentru aceasta subvenție”, a mai spus Călin Păcurar.

 

 

2 thoughts on “Drumul de ocolire de la Apahia spre Jucu, pe la Molitură va fi asfaltat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s