Telenovela de la Postul de Poliție Apahida. Cum era să îi încaiere agenta Groza pe actualul și fostul iubit. EPISODUL 2

Idila cu năbădăi de la Postul de Poliție din Apahida, unde agenta de poliție Andra Groza (foto jos) s-a iubit în mare taină cu un om de afaceri din Cluj Napoca, Claudiu Petrean, continuă cu episodul 2.
anda anda
Ziardeapahida.ro a aflat că una dintre plângerile penale depuse de Petrean îl vizează și pe actualul iubit al polițistei, subcomisarul de poliție Dan Crișan (foto jos), de la Poliția Rutieră Cluj Napoca.
dan crisan subcomisar
Claudiu Petrean a reclamat la Parchet, faptul că la un moment dat în timp ce ieșea de la un prieten de-al său, care, culmea, locuiește în aceeași scară de bloc cu polițista Anda Groza, ar fi fost amenințat de subcomisarul de la Rutieră. ”Probele existente la dosarul cauzei au fost integral administrate, având în vedere faptul că, cu prea mare ușurință, s-a trecut peste amenințările pe care  Crișan Dan mi le-a adresat cu privire la familia mea”, susține Claudiu Petrean, în plângerea prin care atacat ordonanța procurorului de clasare a urmăririi penale.

De fapt, Petrean a susținut că în timp ce se afla în vizită la prietenul său, la ieșire din blocul care este situat pe strada Iugoslaviei din Cluj Napoca, a fost acostat de subcomisarul de poliție care era îmbrăcat în uniforma Poliției Române, și care a venit la fața locului cu un autoturism al Poliției Rutiere Cluj. ”Măi omule ai doi copii, ai o soție … du-te și vezi-ți de familie ca o să-i pierzi și pe ăia, ascultă-mă, ascultă-mă că o să-i pierzi și pe ăia”, i-ar fi spus Dan Crișan fostului amant. Mai mult, același subcomisar i-ar mai fi spus că: ”Deci ascultă-mă bine, dacă te mai apropii de fata asta o să o încurci rău”.

Procurorul care a analizat plângerea penală depusă de Petrean a ajuns la concluzia că polițistul i-ar fi spus frazele respective fostului amant, fără un ton amenințător din care să rezultă că urmează să treacă la exterminarea familiei fostului amant, așa cum a sugerat acesta.

De fapt, procurorul susține că în data de 4 mai 2015, când a avut loc acest incident, polițista Anda Groza l-ar fi chemat de urgență acasă pe actualul iubit, considerându-se în pericol, văzând că Petrean dă ”târcoale” blocului în care locuiește. ”Sentimentul de nesiguranță invocat de Groza Anda a fost justificat de către aceasta prin refuzul persoanei vătămate de a accepta ca relația extraconjugală a celor doi, care a durat mai bine de cinci ani a încetat, Petrean Claudiu insistând, pe fondul unor întrevederi repetate cu martora, ca întâlnirile dintre ei doi să continue”, susține procurorul în ordonanța de clasare a urmăririi penale.

One thought on “Telenovela de la Postul de Poliție Apahida. Cum era să îi încaiere agenta Groza pe actualul și fostul iubit. EPISODUL 2

  1. “De fapt, procurorul susține că în data de 4 mai 2015, când a avut loc acest incident, polițista Anda Adam l-ar fi chemat de urgență acasă pe actualul iubit, considerându-se în pericol, văzând că Petrean dă ”târcoale” blocului în care locuiește.”—- ANDA ADAM??!! :))))

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s