Poveste de dragoste cu năbădăi la Postul de Poliție Apahida. O agentă a fost reclamată la PARCHET de fostul amant

O agentă de poliție de la Postul Apahida a trăit o adevărată telenovelă de dragoste cu un bărbat însurat și cu doi copii. După ce relația s-a destrămat, fostul amant a început să îi facă femeii viața grea și să îi depună pe numele acesteia tot felul de plângeri penale, care mai de care mai aiuritoare. În plus, fostul amant, l-a luat la ochi și pe actualul iubit al polițistei, subcomisarul Dan Crișan, de la Poliția Rutieră Cluj.
anda anda
Agenta de poliția Andra Groza a lucrat la Postul de Poliție din Apahida, în perioada 2011-2014. După această perioadă a fost încadrată la Poliția Rutieră Cluj Napoca, unde a activat vreme de două săptămâni după care a fost detașată la un serviciu secret din Ministerul de Interne.

Relația dintre Andra Groza și Claudiu Petrean s-a rupt în anul 2014. Atunci femeia ar fi vrut să se căsătorească în timp ce bărbatul a refuzat categoric. Din acest motiv, spun sursele noastre, relația dintre cei doi s-a rupt iar polițista și-a refăcut viața alături de comisarul Crișan. Acesta a fost și motivul pentru care fostul amant a început cu reclamațiile penale, în care arată că este hărțuit de agenta Groza doar ca să se împace cu el.

De altfel, toate probele din dosarul penal deschis pe numele agentei Groza și a comisarului Crișan arată că, cei doi sunt cei care sunt hărțuiți de Petrean și nu invers.

În fața procurorilor, Petrean a spus că tatăl său a fost oprit de un echipaj al Poliției Rutiere Cluj Napoca, și că i-a fost luat abuziv permisul de conducere. În realitate tatăl fostului amant, Viorel Petrean a condus cu 107 km/h pe strada Traian Vuia din Cluj Napoca și a fost oprit în trafic de un echipaj al Poliției Rutiere Cluj.

Pentru a dovedi că are dreptate, Claudiu Petrean și-a înregistrat fosta iubită cu telefonul iar mai apoi a dus înregistrarea la Procuratură. În plângerea penală, Petrean susține că fosta iubită iar fi spus că tatăl său ”a fost victima colaterelă” în această poveste.

Petrean: De ce l-ai oprit pe tata în trafic?
Groza Anda: Taicăt-o să umble cu mașina lui dacă are mașina lui, tu umblă numai cu mașina ta și atunci o săte opresc numai pe tine…
Petrean: Și cu tata ce-ai avut?
Groza Anda: Pei eu … săracu e victimă colaterală.

Numai că pe banda predată procuraturii clujene, agenta Groza poate fi auzită cum spune că nu a avut nicio treabă cu luarea permisului. Polițista a făcut parte din echipajul Poliției Rutiere Cluj care l-ar fi oprit pe Viorel Petrean, dar nu s-a ocupat direct de întocmirea actelor.

Procurorul care a studiat dosarul a decis să claseze plângerea penală din lipsă de probe. Claudiu Petrean nu a fost de acord cu această soluție și a decis să atace la Judecătoria Cluj Napoca, unde ca un judecător să admită reluarea urmăririi penale.

Groza Anda: Acum înțelege că nu o fost vorba de nimica, că …
Petrean Claudiu: Bine, am înțeles.
Groza Anda: Chiar nici o legătură nu am avut. El dacă oprea era cu totul altceva, el s-o tot dus și nu s-o dus în puii mei 100 de metri că ți-am zis, întreabă-l unde s-o oprit, el s-o dus până la dracu în praznic, nu s-a oprit.
Petrean: Și care o zis că lucra la GEI, Ureche sau ălalalt?
Groza Anda: Ălalalt! Ăla de pe șofer, de la șofer.
Petrean: Poți să-mi afli numele lui până …
Groza Anda: Da … da nu amu.
Petrean: Nu amu,îți dai seama.

One thought on “Poveste de dragoste cu năbădăi la Postul de Poliție Apahida. O agentă a fost reclamată la PARCHET de fostul amant

  1. Ii clar ce fel de femeie e domnisoara politista daca se baga in familia altora si se da la barbati insurati si cu copii! Ca sa fii politist ar trebui sa respecti niste criterii morale, nu pui curvistine din astea sa aplice legea. Daca nu conteaza pentru ea ca barbatu cu care se leaga e casatorit asta GARANTAT ia si SPAGA!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s