La PSD nu se plagiază doar cărți și doctorate. Primarul din Apahida a reușit marea PERFORMANȚĂ să plagieze un mesaj de 8 Martie

După celebrul fost președinte al PSD, Victor Ponta, care a plagiat în bloc, adică sute de pagini, în lucrarea lui de doctorat, nimic nu mai părea posibil în materia furtului intelectual.

primarul fati

Asta până când, primarul comunei Apahida, un colonel în rezervă și președinte al PSD-ului din comună, a plagiat pe contul său de facebook, mesajul de 8 Martie, adresat tuturor femeilor din comună.

Într-un plin efort intelectual, primarul din Apahida, a scris un mesaj, care este copiat cu copy/paste din alte părți, de exemplu de pe pagina de facebook al Poliției Animalelor din Buzău. Oare ce a crezut primarul din Apahida, despre femeile acestei comune? “Pentru că sunteţi cele care înseninează zilele bărbaţilor – deşi ei se plâng dar numai pentru că aşa s-au obişnuit – pentru că sunteţi cele care suflaţi dragoste peste orice faceţi voi şi familia voastră, pentru că sunteţi cele care numai când priviţi către copiii voştri, daţi lumii mai multă frumuseţe, pentru că sunteţi cele care găsesc în fiecare zi timp pentru orice problemă şi orice nevoie a celor dragi, pentru că, deşi vă mai plângeţi câteodată, o luaţi de la capăt în fiecare zi, mai puternice şi mai hotarâte, pentru că sufletul vostru ştie ce e iubirea, cum se dăruieşte si cum se primeşte ea… şi pentru tot ceea ce reprezentaţi… pentru voi timpul se opreşte puţin în loc la fiecare început de Primăvara, să vă aducă un omagiu… La mulţi ani!”, se arată scris în mesajul plagiat de primarul PSD. Grigore Fati.

Nu ar fi nicio problemă dacă acest mesaj era plagiat şi atât de pe pagina Poliţiei Animalelor din Buzău. Problema este că acest mesaj apare pe o pagină internet dedicată mesajelor de tot felul, folosite în tot felul de ocazii.

mesaje

Ziardeapahida.ro a descoperit că pe aceeaşi pagină de mesaje, mai jos, sunt alte două, care se potrivesc perfect pentru situaţia de la Apahida. De exemplu, unul dintre mesaje este următorul: “Mintea mea este aşa de încuiată uneori de şi eu mă chinui câteodată să intru şi nu pot… şi mai stau pe la uşă până îmi deschide”.

Un alt mesaj de pe aceeaşi pagină de internet, mesaje.biy/cateodata, “câteodată nu ai pic de minte și dai dovadă de o lipsă de inteligență acută, învață și tu ca este o regulă de bun simț în viață asta că gusturile și culorile nu se discută”.

Foto: Apahida.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s