Delia Sucală și Rodica Vila au plecat din PSD și vor candida din partea partidului lui Mircea Geoană

Nemulțumiții din PSD Cluj trec în număr tot mai mare la PSRO, partid condus la nivel județean de fostul lor coleg de partid, Mircia Giurgiu, scrie Romania Liberă.

Printre aceștia, președintele PSRO Cluj, fostul deputat Mircia Giurgiu a nominalizat-o pe Delua Sucală care va fi candidatul partidului pentru Primăria Apahida.


Alături de Delia Sucală, la PSRO a trecut și farmacista Rodica Vila, care era vicepreședinte al organizației locale a PSD. Ea va candida pentru postul de consilier local la Apahida. ”Nu suntem de acord cu modul de a face administrație, cu modul de a face politică a domnului primar Grigore Fati, cel care conduce și organizația locală a PSD”, a declarat Delia Sucală, pentru România Liberă.

Rodica Vila a intrat într-un conflict deschis cu președintele PSD Apahida, colonelul Grigore Fati, după ce acesta a preferat să aducă în partid și să impună pe listele de consilieri locali tot felul de oameni fără experiență și care nu au militat pentru PSD nici măcar o secundă.

Delia Sucală este noul președinte al PSRO și candidat pentru Primăria Apahida. Aceasta a declarat că va propune în alegeri un program care va viza sprijinirea dezvoltării industriei, prin atragerea unor noi investitori, fie în parcul industrial privat Nervia, fie în ale zone ale comunității, relansarea agriculturii după modelul deja brevetat de Cooperativa Lunca Someșului Mic, care îi reunește pe mai mulți producători de legume, dar și pe transformarea zonei lacurilor de la Câmpenești într-o zonă turistică. ”Trebuie să creăm condiții ca la Târgu Mureș, unde ai ce face, timp de o săptămână, în zona de agrement”, a spus Delia Sucală. Ea a adăugat că și zona sărăturilor dinspre satul Pata ar putea fi transformată într-o zonă turistică. ”Acolo putem amenaja niște băi după modelul celor din Cojocna”, a adăugat consilierul local.

La rândul său, președintele PSRO Cluj, fostul deputat Mircia Giurgiu, a declarat că ”sunt convins că doamna Sucală are forța necesară pentru a câștiga alegerile locale. Mulți dintre locuitorii comunei sunt nemulțumiți de starea comunei”, a spus Mircia Giurgiu.

Președintele PSRO Cluj  a anunțat că partidul său a recrutat deja peste 25 de consilieri locali și că se află în tratative și cu câțiva primari. Ținta PSRO Cluj este aceea de a aduna 20.000 de voturi și de a obține 81 de consilieri locali, a adăugat fostul deputat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s