Accident grav la Apahida! Un biciclist neatent a fost lovit de un camion

Un bărbat ce 45 de ani din Apahida, care se îndrepta spre casă a intrat direct într-un camion care circula regulamentar. Martorii susțin că bărbatul nu a fost atent.
acc apahida.jpg
Accidentul a avut loc în jurul orei 22.45, în zona barierei de la trecerea pentru calea ferată, de la intersecția dintre DN 1C și DN 16, cunoscut ca ”drumul Mociului”.

Din primele informații a rezultat faptul că bărbatul, care se numește Lucian J., circula pe o bicicletă din direcția de mers Mociu spre Cluj Napoca. La un moment dat când a ajuns în apropierea bariere de cale ferată, și a vrut să intre pe strada Câmpiei, biciclistul a virat brusc la stânga și s-a lovit de un camion care circula din același sens de mers cu el, fără să aibă viteză deoarece la câțiva metri de locul producerii accidentului se afla o trecere la nivel cu calea ferată.

În urma contactului cu camionul, bărbatul s-a dezechilibrat și a căzut și s-a lovit puternic la cap. La fața locului au ajuns foarte repede mai multe echipaje de la ISU.

Bărbatul a fost transportat de urgență la Unitatea de Primire a Urgențelor Cluj, unde a fost internat cu un diagnostic sever, traumatism cranio cerebral, hematom subdudural și comă de gradul lV.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s