Fie strada cât de-ngustă dar să mai facem o rigolă! La Apahida nu s-au INVENTAT TROTUARELE

Fără să explice oficial ce măsuri a luat împotriva firmei care a rupt asfaltul proaspăt turnat pe strada I.C. Brătianu din Apahida, primarul comunei, Grigore Fati și-a mai „tras” miercuri, alte poze electorale pe respectiva stradă.

Din poze ce să observăm, că se mai ”naște” o stradă din Apahida cu rigole, mai adânci sau nu, ca și multe altele în cei patru ani administrației Fati.

Ceea ce nu s-a inventat încă la Primăria Apahida, sunt străzile cu trotuare, cu conducte de scurgere a apelor pluviale, cu strada propriu zisă, așa cum le găsim în orice altă localitate civilizată. Oare cum ar fi ca în Cluj Napoca, să existe doar străzi și rigole, fără trotuare?

Primarul Grigore Fati a scris pe contul său de facebook că asfaltul proaspăt turnat nu s-a rupt din cauza unor defecțiuni de turnare ci pentru că a fost agățat cu cupa de un excavator care lucra la săparea rigolelor.

De altfel, locuitorii de pe strada I.C. Brătianu critică faptul că stada a fost înălțată foarte mult față de nivelul ei, în unele locuri chiar și cu o jumătate de metru. De asemenea, strada este foarte îngustă și nu permite trecerea a doua mașini una pe lângă cealaltă deși zona permitea o lățime mult mai mare.

Modernizarea străzii I.C. Brătianu face parte dintr-un proiect mai amplu, decontat din bugetul local al comunei Apahida, care este în valoare totală de 2.3 milioane lei.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s