INCREDIBIL! Un jandarm din Cluj a fost dat afară după ce și fotografiat ”CUCUL” și l-a pus pe internet

În lumea de azi o astfel de știre parcă ar trece neobservată. Dar nu la fel se întâmplă când un astfel de personaj este plătit din banii publici ca să ne apere pe noi și pe copiii noștri.Când un jandarm are probleme la ”etaj” atunci acest lucru devine o știre de interes public.

Joi, 4 martie a.c., Inspectoratul de Jandarmi Cluj a decis să îl treacă în rezervă pe jandarmul Mihai Cucea, după ce acesta s-a fotografiat în pielea goală într-o sală de sport. În plus, plutonierul de jandarmi și-a pozat penisul, explicit, după care a trimis pozele unui prieten, care a trimis pozele mai departe redacției ziarulclujean.ro.

În prima fază, șefii la IJJ Cluj au încercat să dreagă busuiocul și au constituit o comisie de anchetă ca și atunci când vrei să treci mizeria sub preș. Numai că, redacția ziarulclujean.ro a avut fotografiile și le-a trimis pe adresa Inspectoratului de Jandarmi Cluj, iar șefii acestei instituții nu au mai avut altceva de făcut decât să ia măsurile care se impun.

Plutonierul Cucea a fost chemat la IJJ Cluj unde a recunoscut că fotografiile sunt făcute de el și că le-a trimis unui prieten. În aceeași zi de patru martie, plutonierul Cucea și-a dat demisia dar mai mult ca sigur a fost forțat să facă acest lucru de către șefii jandarmeriei clujene pentru e vita un scandal mediatic.

Șefii IJJ Cluj mai spun că jandarmul a fost testat psihologic și a trecut testul fără probleme. Psihologii susțin că oamenii care recurs la astfel de gesturi a suferă de deviații comportamentale și sexuale. În multe dintre fotografiile pe care jandarmul le-a postat pe facebook acesta apare în bustul gol.

Plutonierul Mihai Cucea este din Turda și a fost încadrat în Jandarmeria Română în urmp cu opt ani.

One thought on “INCREDIBIL! Un jandarm din Cluj a fost dat afară după ce și fotografiat ”CUCUL” și l-a pus pe internet

  1. Ce legatura are asta cu faptu ca in timpu serviciului era dedicat meseriei sale…Se putea angaja part-time ca model si n.avea nimeni ce sa zica si era defapt cam acelasi lucru!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s