TIR răsturnat pe centura Vâlcele – Apahida. Autoritățile nu știu nimic despre incident

UPDATE

După ce ziardeapahida.ro a mediatizat acest accident, autoritățile s-au mobilizat și au anunțat că TIR-ul va fi scos din rigola, în care a căzut, în cursul zilei de luni. ”Am aflat că șoferul a adormit și autotrenul a ajuns în rigola în care se află acum. A adus marfă la Rondocarton”, a declarat un polițist.

 

Un autotren este răsturnat pe centura Vâlcele – Apahida, pe sectorul 1, și nimeni nu știe ce anume s-a întâmplat.

TIR-ul este înmatriculat în județul Caraș Severin și cel mai probabil a ajuns să se răstoarne în rigola de pe sensul lui de mers, din cauza vitezei. ”O fi avut viteză pentru că locul unde este răsturnat este într-o ușoară curbă la stânga. Din cauza vitezei a prins cu roțile nisipul de pe marginea drumului și s-a răsturnat în rigolă”, ne-a scris Octavian, un apahidean care a fotografiat TIR-ul răsturnat.

Oficialii Poliției Cluj susțin că nimeni nu a sunat la numărul de urgență 112 pentru a anunța accidentul. ”Cel mai probabil nu au fost victime ci doar pagube materiale”, susține un polițist clujean.

Nici cei de la Direcția de Drumuri și Poduri Cluj, care administrează drumurile naționale din Transilvania, implicit și șoseaua de centură Vâlcele-Apahida, nu știu nimic despre TIR-ul răsturnat în rigolă.

Deși ar fi trebuit semnalizat corespunzător, nicio autoritate nu a luat nicio măsură. În zona respectivă, nu există iluminat public iar noaptea poate exista riscul ca un alt autoturism sau autotren să intre în TIR-ul răsturnat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s