Explozie la un apartament din Cluj Napoca! Foto de la fața locului

În această dimineață, pe numărul de urgență 112, pompierii de la ISU Cluj au fost informații că la un bloc cu zece etaje, de pe strada Fântânele, din cartierul Grigorescu, a avut loc o explozie ca urmare a unei acumulări de gaze.

Potrivit primelor informații, o femeie în vârstă de 30 de ani, care locuia cu chirie în apartamentul situat la parterul blocului respectiv, a vrut să aprindă lumina la bucătărie, moment în care s-a produs explozia. Potrivit pompierilor militari, femeia a suferit răni grave și arsuri și a fost transportată la UPU Cluj. În plus, apartamentul unde a avut loc explozia a suferit pagube importante.

De asemenea, ca urmare a acestei explozii, un alt apartament, care se învecinează cu cel în care a avut loc explozia, a suferit pagube materiale importante. Căpitanul Andrei Biriș de la ISU Cluj a declarat că din acest apartament învecinat, o tânără a încercat să se salveze, ieșind pe geam, dar s-a tăiat la picior într-un ciob de sticlă.

Alte cinci apartamente din scara blocului respectiv au suferit pagube materiale, având ușile deformate și tâmplăria de la geamurile termopan deteriorată. În parcarea blocului cu pricina, 24 de autoturisme au fost avariate mai mult sau mai puțin, din cauza bucăților de beton care au fost proiectate de suflul exploziei. ”Cinci autoturisme au parbrizele sparte iar alte 19 au suferit diverse pagube la caroserii”, a mai spus căpitanul ISU Cluj, Andrei Biriș.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s