Accident grav la Răscruci! Inconştientul care a provocat accidentul transporta patru butelii pline cu gaz

Un grav accident de circulaţie care ar fi putut produce o mare tragedie a avut loc, vineri, după amiaza, pe raza localităţii Răscruci.

Potrivit publicaţiei online Someşeanul.ro, accidentul s-a produs din cauza unui şofer care conducea un autoturism Dacia Logan, înmatriculat în Maramureş.

Şoferul maşinii Logan nu a observat la timp că autoturismul care circula regulamentar, în faţa lui, a oprit pentru a permite unui pieton să traverseze strada pe trecerea pentru pietoni. Pentru a evita impactul, şoferul a tras stânga de volan şi a intrat pe contrasens, lovind frontal un autoturism BMW, care circula din sens opus şi care, se asemenea, era oprit la trecerea de pietoni.

În urma coliziunii, Logan-ul a luat foc. Doar prezenţa de spirit a altor şoferi a evitat o tragedie de mari proporţii care ar fi putut distruge casele din jur şi ucide oameni nevinovaţiu. Martorii susţin că în portbagajul Logan-ului se aflau patru butelii de gaz, încărcate.

La faţa locului au ajuns în scurt timp pompierii de la ISU Cluj şi mai multe echipaje de ambulanţă, patru persoane fiind transportate la Unitatea de Primire a Urgenţelor Cluj pentru acordarea ajutorului medical de specialitate.

FOTO: Someseanul.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s