Victima exploziei din cartierul Grigorescu a fost transportată la București, la Spitalul de Arși

Una dintre victimele exploziei din cursul dimineții de duminică, care a afectat un bloc cu zece etaje din cartierul Grigorescu, a fost transportată de urgență la București, cu un elicopter, unde a fost internată la Spitalul de Arși. Victima a suferit arsuri pe 48 la sută din suprafața corpului

9c66b1b2a3caa5c13db0cdc97fb01e93.

Tânăra de 21 de ani se numește Emilia Boroș și locuia cu chirie în apartamentul situat la parterul blocului respectiv. Emilia Boroș a vrut să deschidă lumina la bucătărie iar în acel moment a avut loc explozia.

12751807_1113723395319196_253520184_o

A doua victima a exploziei se numește Alexandra Tămaș și are 22 de ani. Tânăra locuia în apartamentul vecin care, la rândul lui, a suferit pagube importante. Alexandra Tămaș s-a rănit la un picior în momentul în care a sărit pe geam, în încercarea de a se salva.

Prefectul de Cluj a convocat o ședință cu toți șefii instituțiilor implicate în acest caz. Specialiștii susțin că structura de rezistență a blocului nu a avut de suferit. ”În urma şedinţei CJSU Cluj, s-a stabilit că locatarii scării blocului unde s-a produs explozia nu necesită evacuarea, în urma evaluării făcute în teren de către specialiştii Inspectoratului Judeţean în Construcţii Cluj, urmând ca în perioada imediat următoare, să se facă o expertiză amănunţită privind identificarea cauzelor şi efectelor exploziei”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s