Un apahidean a murit în spital din cauza incompetenței medicilor. L-au TRATAT de INIMA dar el avea PNEUMONIE

Pentru Viorel Doghi viața s-a sfârșit la 60 de ani, în câteva zile. Pentru familia lui, vestea a venit ca un șoc. Oamenii nici nu au apucat să înțeleagă ce li se întâmplă pentru că au primit o altă veste șocantă de la medici, Viorel Doghi a murit.
12718333_191441581213693_2323388720184921579_n
Viorel Doghi a fost un om ca oricare altul, care atunci când merge la doctor și nu are ”pile”, moare cu zile. Povestea lui nu este numai a lui ci și a mii de români care zilnic trăiesc calvarul medicinii românești.

Apahideanul a fost internat în data de 3 februarie 2016 la Clinica Medicală 1 din Cluj Napoca. A suferit un preinfarct și medicii au decis să îi aplice o procedură medicală care să îi curețe artelele. Familia lui Viorel Doghi susține că în data de 10 februarie, bărbatul a fost externat deși acuza dureri mari în zona pieptului. ”I-au fost înfundate ceva vene în partea stângă la inimă, sus la umăr”, spune un membru al familiei Doghi.

În data de 11 februarie, bărbatul s-a simțit tot mai rău. Familia lui a chemat din nou ambulanța. A venit un echipaj de ambulanță de la Scutul Negru, care după un scurt consult a decis că nu este cazul ca Viorel Doghi să fie transportat la spital. Spre seară, în aceeași zi, starea de sănătate s-a agravat. A fost chemată din nou ambulanța. De data asta a venit un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Cluj care l-a transportat pe Doghi la Instititul Inimii din Cluj Napoca.

După două zile de consultații, medicii de aici l-au ”expediat” la Clinica de Chirurgie 2 din Cluj Napoca pentru efectuarea unor alte proceduri medicale. Între timp starea de sănătate a lui Viorel Doghi s-a tot agravat. ”A intrat în comă și a trebuit intubat. Are pneumonie supurativă”, spune un medic. Cu alte cuvinte, plâmânii lui Doghi Viorel erau plini cu puroi. În cele din urmă bărbatul a murit în cursul zilei de miercuri, la Clinica Medicală 2 din Cluj Napoca.

Familia spune că vrea să i se facă dreptate și se întreabă după cum este și normal, cum și când a apărut această pneumonie, din moment ce Viorel Doghi a fost în ultimele săptămâni doar prin spitale. ”Dacă a fost tot în spital nu era normal ca medicii să descopere că are pneumonie sau că a făcut pneumonie. Este strigător la cer. Avea 60 de ani și mai putea trăi”, spune un apropiat al bărbatului.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s