Un apahidean a fost arestat pentru trafic de droguri de mare risc

Polițiștii de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate și Antidrog Cluj l-au prins în flagrant pe un bărbat de 56 de ani din Apahida, în timp ce avea asupra lui cantitatea de 95 de grame de cannabis.

Bărbatul fost reținut iar în cursul zilei de luni a fost arestat pentru o perioadă de 30 de zile, printr-un mandat de arestare emis de Tribunalul Cluj.

trafic-de-droguri-politistii-au-confiscat-300-kilograme-de-canabis-10746

Procurorii de la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Crimă Organizată Cluj susțin că bărbatul era de mai mult timp în atenția Diviziei Antidrog și că era un cunoscut traficant de droguri, care nu avea ocupație și nu a putut dovedi că obține bani din surse licite.

”Se impune arestarea și înlăturarea unei stări de pericol pentru ordinea publică, față de activitatea infracțională prodigioasă  derulată timp de peste șase luni, având ca obiect o cantitate mare de droguri, ce a fost adusă în mod repetat din alt județ și plasată pe piața de consumatori de pe raza județului Cluj, și așa sufocată de existența unor mari cantități de droguri de mare risc, ceea ce încurajează consumul de stupefiante, în mod special în rândul tinerilor”, susțin anchetatorii de la Divizia Antidrog.

Bărbatul din Apahida a recunoscut că a comis infracțiunea de trafic de droguri de mare risc și că a cumpărat droguri pentru a le revinde, de trei ori, de la mai multe persoane din Brașov. Polițiștii susțin că prețul plătit pentru 100 de grame de cannabis era de 300 de euro.

Traficantul de droguri a fost filat și a fost prins în data de 13 februarie 2016, în timp ce venea de la Brașov, având asupra lui cantitatea 95 de grame de cannabis. ”Din declarațiile sale a rezultat că bărbatul a vândut o cantitate mult mai mare decât cele 95 de grame găsite asupra lui. Nimic nu l-ar fi împiedicat pe traficant să își deruleze în continuare activitatea infracțională dacă nu ar fi intervenit polițiștii de la antidrog”, spune o sursă judiciară.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s