Vlad Fărcaș care a lucrat pe ascuns în Sânnicoara și a umplut cu noroi drumurile din localitate, este cercetat de șefii de la Compania de Apă

După ce a lucrat vreme de câteva luni, în cel mai mare secret, pe cont propriu deși era angajat la Compania de Apă Someș, Vlad Fărcaș a ajuns acum în atenția șefilor lui.

Ziardeapahida.ro a aflat că Vlad Fărcaș este cercetat pentru faptul că în timpul serviciului căpușa Compania de Apă și lucra pe o firmă privată la un contract al Primăriei Apahida, de schimbare a unor rețele de apă potabilă din localitatea Sânnicoară.

2

Într-un răspuns al Companiei de Apă Someș se arată că Vlad Fărcaș nu putea derula alte activități decât cele din fișa postului pe care este angajat la această instituție. Angajații societății nu pot derula în timpul programului de lucru activități paralele, cu atât mai puțin în situațiile care pot constitui sau pot fi percepute ca reprezentând conflict de interese. Față de situația prezentată de dvs. în articol, respectiv față de angajatul nominalizat, s-a inițiat o procedură de verificare la finalizarea căreia se vor lua măsurile prevăzute de legislația în vigoare și Contractul colectiv de munca”, se arată într-un răspuns al Companiei de Apă Someș, trimis redacției noastre.

Ziardeapahida.ro a publicat o anchetă de presă care a demonstrat că Vlad Fărcaș a avut interese și a lucrat în calitate de subcontractor, cu societatea Servatec SRL, la un contract finanțat de Primăria Apahida, în sumă de 544.037 lei.

În ARTICOL, Vlad Fărcaș a fost identificat la șantierele unde se derulau lucrările finanțate de primărie, în timp ce dădea asigurări că lucrările vor fi prestate la parametri corespunzători, fapt ce nu s-a întâmplat în realitate deoarece în scurt timp, aceste străzi s-au umplut cu noroaie, asta și pentru că pe aceste străzi, fiul consilierului Fărcaș a pus pământ în loc de pietriș.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s