Ce nebunii se petrec pe contul de facebook al fiului unui MILIONAR din România despre care toți apahidenii au auzit

Cine nu a auzit de Superbingo Metropolis înseamnă că nu s-a uitat deloc la televizor în ultimii ani. Puțină lume știe că afacerea este patronată de Petru Rus, un bistrițean care și-a construit afacerea de la zero, iar pe lângă supermediatizata emisiune de televiziune, mai deține și câteva zeci de săli de jocuri de noroc în toate orașele din România. Averea lui Rus este de milioane bune de euro.

Fiul lui Petru Rus se numește Alexandru Rus, iar despre el presa de cancan a scris că este un prințisor care trăiește pe picior mare, cheltuind la greu banii lui tăticul.

În această seară, pe contul de facebook al lui Alex Rus a apărut un mesaj ciudat dacă nu aiuritor complet. ”Anunț oficial! Aș vrea să informez toată lumea care joacă la sălile Metropolis sau la jocul televizat Super Bingo Metropolis să nu o mai facă deoarece este cea mai mare țeapă, iar premiile nu se dau și spun asta fiind fiul patronului”, este mesajul postat.

La acest post, mai mulți prieteni îi cer lui Alex Rus să se calmeze și să să steargă ”măgăriile astea”. La toate acestea, Alex Rus are un comentariu la fel de năucitor: ”Dăi drq de javre”.

alex rus

Ulterior, aceste comentarii și postul inițial au dispărut de pe contul de facebook al fiului milionarului bistrițean, după care a fost postat un alt mesaj. ”Acum câteva minute am realizat că cineva mi-a spart contul de facebook! Îmi cer scuze pentru eventualele mesaje primite, inclusiv statusul anterior care NU A FOST SCRIS DE MINE. Cine mi-a spart contul, îl rog să își vadă de treabă ! Parola a fost schimbată, sper să nu îmi cauzeze alte probleme”, este mesajul postat, din nou.

Presa de cancan din România a scris despre Alex Rus că ”este bingo junior toacă tot la malaxor”

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s