În Apahida se fură de toate, de la triciclete de copii la centrale de apartament

În ultimele zile, în Apahida s-au înregistrat mai multe furturi, dintre care două au atras atenția redacției noastre.

Alexandru Lakotiti, un tânăr din Apahida a reclamat faptul că tricicleta fetiței lui a dispărut fără urmă. ”Furtul a avut loc în cursul zilei de miercuri, în jurul orei 13, în Apahida, în spatele blocului de pe strada Republicii 8. Soția mea a vrut să iasă cu fetița la plimbare. A scos tricicleta apoi a revenit cu fetița până în apartament pentru că a uitat ceva. Când să ia tricicleta ia-o de unde nu-i. Dacă o vede cineva îi rog să mă anunțe pe contul de facebook”, a scris Alexandru Lakotiti.

Un alt furt care a fost reclamat în cursul săptămânii trecute a avut loc la Câmpenești, la 50 de metri de clădirea în care funcționează creșa. Dintr-o casă a fost furată centrala termică. ”Casa era finalizată și urma  să ne mutăm în ea. La un moment dat, o ușă de termopan a fost forțată discret iar centrala termică nu mai era la locul ei”, ne-a scris un tânăr din Cluj Napoca, care a fost victima acestui furt.

Dacă, Primăria Apahida ar fi montat în cursul anului 2015, celebrele camere de luat vederi, așa cum a promis, aceste furturi ar fi fost rezolvate rapid de către polițiștii de la Postul de Poliție din Apahida.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s