Ovidiu Buiga este cercetat de ANI pentru CONFLICT DE INTERSE. Fostul consilier spune că CINEVA se teme de el și vrea ca el să nu candideze

Fostul consilier local PSD, Ovidiu Buiga a fost plasat de către inspectorii de la Agenția Națională pentru Integritate în stare de conflict de interese administrativ.


Potrivit unui comunicat de presă emis de ANI, Ovidiu Buiga ar fi votat în Consiliul Local Apahida, o hotărâre prin care se acorda o finanțare clubului sportiv unde deținea funcția de președinte. ”În perioada exercitării mandatului de consilier local, a participat la deliberarea și adoptarea Hotărârii Consiliului local Apahida din data de 31 ianuarie 2013, privind acordarea unui sprijin financiar Clubului Sportiv Someșul 2010 Apahida (club sportiv în cadrul căruia deține calitatea de membru fondator și funcția de președinte, iar soția acestuia deține calitatea de membru fondator și funcția de secretar), semnând de asemenea și raportul de avizare al proiectului de hotărâre privind acordarea unui sprijin clubului sportiv”, se arată în comunicatul Agenției Naționale de Integritate.

Contactat de ziardeapahida.ro, fostul consilier local Ovidiu Buiga a declarat că a fost informat de cercetarea derulată de Agenția Națională de Integritate. Buiga a negat că ar fi votat hotărârea de Consiliu Local Apahida, prin care s-au alocat bani Clubului Sportiv Someșul 2010 Apahida. ”Eu nu am votat acea hotărâre, a fost o greșeală de redactare care s-a lămurit atunci … se apropie alegerile și se pare că … Mie încă nu mi s-a comunicat nicio decizie și este trist că trebuie să aflu din presă. Deci dacă asta exte concluzia lor o s-o atac în instanță. Oare cine se teme de mine, Ovidiu Buiga și încearcă cu orice mijloace să mă împiedice să intru în cursa electorală. Președintele Iohannis era în aceeași situație înainte de alegerile din 20414”, a comentat Ovidiu Buiga.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s