Mai mulți tineri din Apahida s-au bătut ca și CHIORII la o petrecere de MAJORAT

Noapte de pomină la Căminul Cultural din Pata. Mai mulți tineri s-au bătut din motive csare au rămas necunoscute. Autorii s-au lovit cu sticle și bâte până când nu au mai știut de ei după care au mers la IML să-și scoată certificate medico legale pentru a depune plângeri la Postul de Poliție din Apahida.

bataie-1

La Căminul Cultural din comuna Pata, confruntarea, “tactică”, dintre două tabere de tineri a început după ora 1.30, în aceeaşi noapte de sâmbătă spre duminică. Ferencz, un tânăr de 18 ani din Apahida, venit la Căminul Cultural pentru a sărbători o colegă ce împlinea vârsta majoratului, era şi el prezent, cu capul spart de o sticlă de bere, la I.M.L. Cluj pentru a fi consultat de către medici.  “Am tot fost ameninţat de nişte fraţi, printre care şi cel al sărbătoritei, până spre dimineaţă, că mă vor tăia cu sabia şi nici n-am îndrăznit să ies din cămin. Îl loviseră pe DJ şi eu am sărit să-l apăr pe acesta. Eu mi-am chemat curînd ajutoare, să mă apere – pe tata şi pe un prieten al său, văzând că deşi se făcuse dimineaţă, ei tot mă aşteptau să ies, ca să mă atace. Şi, când a venit tata, ei au atacat: cu sticle şi bâte. Erau atât de beţi încât au ajuns să se lovească şi între ei, cu sticle. Am scăpat din încercuire, şi curând am ajuns acasă, iar tata şi prietenul său au mai întârziat, fiindcă s-au ascuns prin vecini. Iar dimineaţă, având capul spart, am luat o maşină şi m-am prezentat la Urgenţă, la Spitalul Clujana”, scrie Gazeta de Cluj.

Câteva ore după încăierare, poliţiştii de la secţia Rurală Apahida s-au prezentat şi ei la locuinţa tânărului, pentru a-i lua declaraţie, îndemnându-l să se prezinte la I.M.L. Cluj. După consult, medicii i-au eliberat tânărului un certificat medico-legal în care-i recomandă 9 zile de îngrijiri medicale.

În timp ce schimbam ultimele cuvinte cu Ferenz, la I.M.L. şi-au făcut apariţia trei tineri, bătuţi şi ei, însă nu atât de tare precum Ferencz: Ştefan -31 de ani, Ilie – 29 şi Ioan – 19 ani. Aceştia susţin contrariul, şi anume că Ferencz a năvălit peste ei, în jurul orei 7, împreună cu mai multe rude de-ale sale.”12 erau la număr, aveau la ei răngi şi am fost nevoiţi să ne apărăm cu scaune şi mese. Ne-au tocat cu lovituri la cap, spate, picioare şi am şi nasul rupt”, relatează Ştefan. La rândul lor, cei trei promit că vor depune şi ei plângere împotriva lui Ferencz şi a familiei sale la Postul de Poliţie din Apahida.

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s