Incompetența a blocat circulația pe drumul național care tranzitează Apahida. Au vrut să monteze stâlpi de electricitate dar apoi i-au abandonat în mijlocul drumului

Circulația pe Drumul Național 1 C, la intrare în localitatea Apahida, s-a desfășurat cu dificultate, după ce mai mulți muncitori care lucrau la extinderea unei rețele de electricitate s-au făcut că muncesc în cel mai clasic stil românesc.


Imaginile trimise de un cititor al ziardeapahida.ro sunt mai mult decât elocvente. Mai mulți muncitori care lucra la extinderea unei rețele electrice au demontat mai mulți stâlpi și au blocat astfel, accesul în parcul industrial Nervia, din apropierea Stației CFR Apahida.

Muncitorii au lucrat cu mâinile goale și a vrut să ridice cu forța brațelor mai mulți stâlpi de electricitate. Fără o macara, munca a fost în zadar iar rezultatul s-a văzut repede, circulația fiind blocată, în timp ce cozile de mașini se întindeau pe câțiva kilometri. ”Am înțeles că erau muncitorii de la DIGI. Au fost și joi și au întins ceva cabluri. Vineri au revenit dar s-au făcut că lucrează. Circulația s-a blocat din cauza autotrenurilor care vroiau să ajungă în Parcul Industrial Nervia și nu puteau să facă acest lucru, din cauza stâlpilor care blocau circulația. Când și-au dat seama că au comis o boroboață, muncitorii s-au evaporat la propriu. În locul lor, un polițist local și un șofer au încercat să ridice stâlpul și l-au ținut așa până s-au plictisit. Apoi, au plecat și ei”, spune un martor al întregului episod.

La fața locului a a ajuns și un echipaj de la Postul de Poliție din Apahida. Am fi curioși să aflăm ce măsuri s-au luat împotriva celor care au blocat circulația pe un drum național.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s