”Dorel” de la Primăria Apahida a blocat traficul și apoi a dispărut. Un apahidean a POVESTIT cum a fost blocat traficul pe Drumul Național 1C

Un tânăr din Apahida și colegul său de muncă s-au oprit în cursul zileide vineri și au dat o mână de ajutor muncitorilor de la Primăria Apahida care au reușit marea performanță de a doborâ doi stâlpi care susțineau o linie de curent. Incidentul a avut loc în zona drumului de acces spre parcul industrial Nervia și au blocat mai bine de o oră circulația pe drumul național 1C.


Principalii vinovați sunt muncitorii de la Primăria Apahida. Deși am solicitat lămuri de la primarul comunei Apahida, domnul Grigore Fati, nu am reușit să obținem un răspuns, până la ora redactării acestui articol.

Tânărul care a dorit să rămână anonim spune că, în momentul în care a ajuns la fața locului, angajații Primăriei Apahida au preferat să plece decât să încerce să găsească o soluție. ”Era plin de TIR-uri pe acolo, blocate. Era nasol rău. Dacă nu treceam pe acolo, traficul rămânea blocat mult și bine. Când am ajuns la fața locului, împreună cu un coleg erau câțiva muncitori de la Primăria Apahida care ne-au spus că ei își bagă ceva în problema asta și că nu mai stau la fața locului să țină de stâlpi. Au lăsat acolo stâlpii, pe jos și nu a mai putut trece niciun TIR”, povestește tânărul din Apahida.


După ce au încercat să găsească soluții și au folosit două scări, care se aflau în dotarea autospecialei condusă de tânărul din Apahida, acesta și colegul lui s-au trezit că sunt singuri la fața locului și că, deși nu era treaba lor, au fost lăsați să rezolve problema cum știu. ”Era ca și cum arde o casă iar la un moment dat pompierii pleacă și îi lasă singuri pe vecini să stingă focul. La un moment dat, unul dintre stâlpi spânzura în aer, în timp ce angajatul Primăriei Apahida, îmbrăcat într-o geacă de culoare albastră care ținea de un alt stălp a spus că își bagă picioarele în această treaba și că pleacă. Și a plecat”.

Tânărul din  Apahida a mai spus că i-a întrebat pe angajații Primăriei Apahida cine a rupt stâlpii și că răspunsul primit a fost: ”vîntul”. ”Am fost mirat de răspunsul primit deoarece azi nu a bătut nici un vânt în Apahida. Eu cred că ei au lucrat ceva și au fost depășiți de situație și au preferat să plece. În cele din urmă am sprijinit cablul cu o scară și unul dintre stâlpi, cu o altă scară. Unul dintre angajații Primăriei, era Mircea, care știu că este electrician. Lângă stâlpi erau niște săpături și câteva tuburi groase și nu aș știi să spun cine a lucrat. Mă gândesc că au agățat firele cu brațul utilajului cu care au lucrat și așa au tras stâlpii afară, pentru că din senin nu au căzut”, a mai declarat tânărul din Apahida.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s