Copreședintele PNL Apahida, Călin Păcurar nu a CĂZUT în plasa întinsă de către PSD. Păcurar vrea să candideze pentru postul de viceprimar al comunei Apahida

Planul PSD Apahida, partid în minoritate în Consiliu Local Apahida,  de a nu mai avea un viceprimar până la alegerile locale, care vor avea loc în cursul lunii iunie 2016, a eșuat, deoarece consilierii locali din PNL nu au intrat în  ”cursa” pregătită cu mare atenție.

În cursul zilei de joi, trebuia să se desfășoare o ședință de îndată a Consiliului Local Apahida. Pe ordinea de zi a acestei ședințe a fost inclus și un proiect care se referea la alegerea viceprimarului.

pacurar1

Potrivit unor informații de ultimă oră, candidatul propus de PNL pentru funcția de viceprimar ar fi fost copreședintele Călin Păcurar, care ar fi reușit să acceadă în această funcție datorită faptului că PNL deține majoritatea în Consiliul Local.

Conform planului, dacă acest proiect ar fi trecut, prefectul de Cluj, fost membru PSD, ar fi urmat să atace la Tribunalul Cluj, această decizie, pe motivul că alegerea viceprimarului nu este o chestiune de urgență care să fie discutată într-o ședință de îndată. În acest caz, numirea lui Păcurar ar fi fost suspendată pe o perioadă nedeterminată de timp, chiar și până la alegerile locale.

Numai că, acest plan, nu a fost pus în aplicare deoarece consilierii locali PNL nu s-au prezentat la ședință de îndată.

Următoarea ședință a fost fixată pentru data de 2 februarie, când va avea loc o ședință ordinară, care va avea pe ordinea de zi și alegerea viceprimarului.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s