Victoria apahidenilor care nu vor blocuri între case! Cele șase PROIECTE nu au fost aprobate. UPDATE

Consilierii locali de la PNL și unul de la PSD l-au trimis la ”culcare” pe primarul Grigore Fati, care a propus construirea a șase proiecte de blocuri între case.


La sedința Consiliului Local, care s-a desfășurat joi, 21 ianuarie, consilierii locali de la PNL și consilierul Delia Sucală, de la PSD, au votat împotriva celor șase proiecte imobiliare propuse de primarul Grigore Fati. Cu zece voturi împotrivă, toate cele șase proiecte au fost respinse.

În sala de ședințe au fost prezente aproximativ 40 de persoane care au fost nemulțumite de propunerile primarului de a construi blocuri între case.

Ziardeapahida a prezentat pe larg AICI, care sunt cele șase proiecte imobiliare precum și faptul că unul dintre proiecte a stârnit NEMULȚUMIREA locuitorilor de pe strada Eroi Pascu.

UPDATE

Primarul comunei Apahida, Grigore Fati a precizat într-un comunicat că toți consilierii locali, și cei de la PSD s-au abținut de la vot, la proiectele care vizau construcția de blocuri între case.

De asemenea, primarul Grigore Fati a mai precizat că el nu a propus niciun astfel de proiect imobiliar.

Cu toate acestea, la o simpla lectură a proiectelor de hotărâre de consiliu local, care vizau construcția de blocuri între case, pe toate acestea apara sintagma ”proiect din inițiativa primarului”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s