La Apahida, iluminatul public se oprește cu NOAPTEA în cap. Oamenii sunt nemulțumiți și cer rezolvare problemei

Mai mulți locuitori din Apahida au scris pe adresa de mail a ziardeapahida.ro și au reclamat faptul că iluminatul public se oprește dimineață, în jurul orei 6.30, în condițiile în care afara este beznă totală.
index
O femeie din Apahida ne-a declarat că miercuri dimineața a căzut pe strada Libertății, care era acoperită cu gheață, după ce nu a mai văzut pe unde să circule. ”Mergeam cu fetița la grădiniță și dintr-o dată sistemul de iluminat public a fost oprit. Era aproape ora șapte și afară, noapte beznă. Am mai făcut câțiva pași și am căzut. Noroc că nu am pățit nimic. Nu este corect să se oprească iluminatul public în condițiile în care afară este noapte”, ne-a scris Maria D., din Apahida.

Un alt caz este al unui pensionar care a căzut și s-a lovit destul de tare la spate. Acesta se îndrepta spre Parcul Mare, cu intenția de a merge spre dispensarul din Apahida. La un moment dat, când lumina a fost oprită, bărbatul a căzut și a fost ajutat de câțiva apahideni care se aflau în zonă.

Contactat de ziardeapahida.ro, viceprimarul comunei Radu Păcurar a declarat că la nivelul comunei Apahida există mai multe puncte de aprindere a sistemului public de iluminat, care sunt setate corespunzător. ”Aceste puncte de aprindere nu sunt reglate suficient de des. Acest reglaj trebuie coroborat cu momentul din zi când se face lumină sau când se face noapte. Problema s-ar rezolva dacă s-ar monta un sistem cu fotocelule care să pornească sau să oprească sistemul în funcție de luminozitatea de afară”, a spus viceprimarul Păcurar.

One thought on “La Apahida, iluminatul public se oprește cu NOAPTEA în cap. Oamenii sunt nemulțumiți și cer rezolvare problemei

  1. As dori sa mai adaug si eu o problema care ar putea avea urmari grave. De-a lungul trotuarului (cel putin in zona spre podul de fier) exista tulpini de trandafiri taiate cam 10 cm, care sunt adevarate pumnale in caz ca cineva aluneca si cade peste ele. Exista o statie de autobuz in care in fiecare dimineata urca parinti cu copii. In caz ca exista pe trotuar gheata, iar aceste tulpini sunt acoperite de zapada nu se pot observa iar cei care cad pot avea urmari grave. Va rog sa verificati si sa semnalati acest lucru.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s