Accident grav în Someșeni. O Dacia 1310 a fost PROIECTATĂ într-o casă

Un accident grav a avut loc, în această seară în Someșeni, pe strada Traian Vuia. Un autoturism Dacia 1310 a frânat pentru a acorda prioritate de trecere unor pietoni care traversau strada pe la trecerea pentru pietoni și a fost lovit cu putere, din spate, de către un alt autoturism.

”Cel cu Dacia 1310, o persoană mai în vârstă, a frânat când s-a apropiat de trecerea de pietoni. În acel moment, șoferul care conducea mașina din spate a fost surprins de manevra făcută și l-a izbit cu putere. Dacia a fost proiectată în gardul unei case de pe marginea drumului, pe care l-a rupt. Mașina care a provocat accidentul a ajuns la rândul ei într-un stâlp”, a declarat un martor al accidentului.

La fața locului au ajuns de urgență și mai mulți muncitori de la E.On Gaz care au intervenit pentru oprirea furnizării gazului metan deoarece, cele două mașini au rupt și o țeavă de gaze naturale care alimentează casele din zonă.

Polițiștii de la Poliția Rutieră Cluj au o altă versiune asupra derulării acestui accident. ”Din fericire nimeni nu a fost rănit deși mașinile sunt destul de contorsionate. Se fac cercetări pentru a se afla mecanismul de producere a accidentului. Din datele noastre a rezultat că Dacia 1310 era parcată pe trotuar iar șoferul mașinii care a provocat incidentul rutier, un tânăr, a pierdut controlului volanului și a intrat direct în aceasta. Facem cercetări să vedem ce s-a întâmplat acolo”, a spus un polițist.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s