INCREDIBIL! Hoții au reușit să fure centrala termică de la Căminul Cultural din Sânnicoară

Cu câteva zile înainte de Crăciun, centrala termică de la Căminul Cultural din Sânnicoară a fost furată de către persoane necunoscute. Incidentul a fost ținut la secret de către polițiștii apahideni de la Postul de Poliție Apahida.

muncitori repara acoperisul

Potrivit informațiilor ziardeapahida.ro, hoții au forțat o ușă de termopan, care se află într-o zonă mai retrasă a căminului și au intrat în interiorul Căminului Cultural, de unde au demontat, în liniște centrala termică, a căminului. ”Era o centrală de ultimă generație care, acum nu mai este. Au fost polițiștii și au ridicat amprente dar nu știu dacă au prins hoții. Totul este ținut la mare secret deoarece incidentul arată că hoții pot acționa în mijlocul oamenilor și sub nasul polițiștilor, a polițiștilor locali și a paznicilor de noapte”, a spus un localnic din Sânnicoară.

Clădirea Căminului Cultural din Sânnicoară a fost finalizată la începutul anului 2015, dar autoritățile locale nu fac nimic pentru a inaugura lucrările.

Mai mult, ziardeapahida.ro a scris în luna octombrie 2015 despre faptul că în Căminul Cultural din Sânnicoară plouă în interior, asta deși lucrările de acoperire au fost recent efectuate.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s