Primele incidente grave la Patinoarul din Apahida. O femeie și-a rupt piciorul în timp ce o alta a suferit o entorsă serioasă.

După primele zile în care patinoarul din Apahida a funcționat fără niciun fel de probleme au început să apară și primele cazuri medicale de natură ortopedică.
11235826_885688534879909_5233792289898661553_o
Primul caz, susțin sursele ziardeapahida.ro a avut loc în cursul săptămânii trecute. ”O femeie care patina împreună cu soțul ei a suferit o fractură la picior. Soțul a alunecat și a încercat să se sprijine de soția dar a tras-o și pe ea pe jos. Când a căzut femeia și-a rupt piciorul. A încercat să se ridice, să facă câțiva pași dar i s-a făcut rău și a fost dusă la spital”, spune sursa ziardeapahida.ro

Un alt doilea caz s-a înregistrat în cursul acestei săptămâni. Potrivit informațiilor ziardeapahida.ro, fosta secretară a fostului primar Ionel Fărcaș, Dana Moldovanu a căzut pe gheața patinoarului și a suferit o leziune la un picior. ”Nu este vorba despre o fractură ci doar de o entorsă mai serioasă”, a mai spus sursa ziardeapahida.ro.

Primăria Apahida nu își asumă răspunderea pentru accidentele involuntare care se produc pe patinoarul din Apahida.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s