Medicii legiști susțin că tânăra din Jucu nu avea NICIO ȘANSĂ de supraviețuire

Medicii legiști de la Institutul de Medicină Legală din Cluj Napoca au efectuat în cursul zilei de joi, 31 decembrie, autopsia în cazul tinerei de 15 ani, din Jucu, care și-a pierdut viața în urma unui grav accident de circulație, comis de un comisar șef de la Poliția Baia Mare.
dragan-adela-accident-
Legiștii sunt de părere că Adela Drăgan nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire după momentul producerii accidentului și că medicii care au operat-o au încercat să facă imposibilul. ”Au fost niște leziuni foarte grave în zona trunchiului cerebral. Vorbim de o fractură a calotei craniene în zona trunchiului cerebral. Rănile erau foarte grave și erau incompatibile cu viața. Ca să înțelegeți, atunci când vorbim de leziuni în zona trunchiului cerebral vorbim de diagnostice foarte, foarte grave, care de cele mai multe ori duc la decesul persoanei în cauză”, a explicat medicul legist șef Marius Vartic, de la Institutul de Medicină Legală Cluj.

După autopsie, trupul neînsuflețit al tinerei de 15 ani, din Jucu, a fost predat familiei, care va organiza ritualul religios de înmormântare.

Adela Drăgan urma să împlinească 16 ani în perioada imediat următoare și era elevă la Liceul Ștefan Pascu din Apahida. Ea a fost accidentată în seara zilei de 24 decembrie, pe raza localității Jucu, de un șofer imprudent care circula cu viteză foarte mare.

One thought on “Medicii legiști susțin că tânăra din Jucu nu avea NICIO ȘANSĂ de supraviețuire

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s