Scandaluri la Cupa 1 Decembrie, la fotbal. În finală, polițiștii au fost obligați să intervină pentru a nu fi BĂTAIE

Campionatul de fotbal ”Cupa 1 Decembrie”, organizată de Primăria Apahida, a fost presărată cu mai multe scandaluri și a fost nevoie de intervenția polițiștilor pentru a le aplana.Premiere Atletico loc I

Ziardeapahida.ro nu a vrut să relateze atunci aceste scene care au aruncat o umbră urâtă asupra acestei competiții, pentru a nu strica solemnitatea momentului.

Din cauza tensiunii mari, nervii unor jucători au fost întinși la maximum. Ziardeapahida.ro va relata aceste scandaluri pentru ca, pe viitor, acestea să nu mai existe și să nu mai afecteze buna desfășurare a unor astfel de competiții.

Un participant la campionatul de fotbal ne-a relatat că au existat mai multe scandaluri, și chiar începuturi de bătaie, aplanate rapid de forțele de ordine prezente în Sala de Sport a Liceului Ștefan Pascu. ”Un jandarm, unul Dani,  care a organizat întreaga competiție s-a apucat să îl înjure ca la ușa cortului pe arbitru, un băiat din Cluj Napoca. Nu știu ce nu i-a convenit dar apoi, portarul din echipa jandarmului organizator striga într-una că banii sunt la el. Echipa jandarmului, Juventus, a fost exclusă din competiție”, spune un apahidean care a dorit să rămână anonim.

Un alt scandal a avut loc chiar în finala competiției. Un jucător din Apahida, Andrei Chindriș, cu selecții în naționala de tineret, s-a enervat pe arbitru, de data asta Daniel Telecan, din Apahida, un tânăr cu talent real în arbitraj. Din cauza nervilor, Andrei Chindriș ”l-a luat de gât” pe arbitrul Telecan, dar toată scena a fost repede aplanată de un polițist de la Postul de Poliție și de un altul de la Poliția Locală, care au intervenit.

Ulterior, în sala de sport, printre spectatori se afla și tatăl lui Andrei Chindriș. Acesta, susțin sursele ziardeapahida.ro, a continuat să îi adreseze arbitrului Daniel Telecan cuvinte injurioase. ”Poate de frică sau din alte motive, poate nu se mai simtea în siguranță, arbitrul Daniel Telecan și-a sunat tatăl, care a venit repede, însoțit de un unchi. Au fost niște scene mai cu violență, să le spunem așa, între tatăl arbitrului și Chindriș senior. Din nou a intervenit Poliția pentru aplanarea scandalului. S-au apropiat cap în cap, așa amenințător”, mai spune sursa ziardeapahida.ro

În tot acest timp, primarul colonel Grigore Fati aștepta liniștit ca meciul din finală, presărat cu scandaluri să se termine, pentru a putea începe festivitatea de premiere.

Cupa ”1 Decembrie” a fost câștigată de echipa Ateltico care a reușit să învingă, în finală, echipa FC Mury.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s