Carmangeria Moldovan din Sânnicoară își lasă gunoiul la ușa din centrul Clujului

Un clujean care a trecut luni seara, pe lângă Carmangeria Moldovan, din spatele magazinului Central, pe strada David Ferenc, a reclamat la Primăria Cluj Napoca, faptul că nu a putut circula pe trotuar din cauza sacilor de gunoaie care au fost scoși de angajați la ușă și lăsați acolo.

saci 1

Carmangeria Moldovan este patronată de Cosmin Moldovan din Sânnicoară, un apropiat al primarului colonel Grigore Fati.

Clujeanul care a reclamat situație susține că această situație se repetă foarte des și că pentru cei care locuiesc în zonă, totul poate fi un posibil focar de infecție. ”Nu este acceptabil să fie așa ceva în centrul orașului. Stau gunoaiele lângă această carmangerie cu preteții. Am sunat la Poliția Locală să trimită un echipaj pentru că frecvent este aceeași situație”, a reclamat clujean, citat de stiridecluj.ro.

Patronul Moldovan Carmangerie Sânnicoară,  Cosmin Moldovan a recunoscut, indirect, că angajații scot gunoiul la ușă, de unde, în termen de maxim trei ore este ridicat de societatea de salubrizare Salprest SRL.

”Magazinul nostru din strada David Ferenc nr. 21 are un loc special amenajat unde depozitează gunoiul în pubele, în saci menajeri. În fiecare seară de luni, miercuri și vineri, după ora 21.00, sacii (atât ai noștri, cât și ai firmelor vecine și ai locuitorilor din zonă) sunt scoși în stradă pentru a fi ridicați de firma de salubritate Rosal Grup, după orarul stabilit în prealabil de aceasta. Din câte știm, gunoiul este ridicat în decurs de 2-3 ore, astfel încât trotuarul este eliberat destul de repede. Este adevărat că nici noi, nici alte firme nu scoatem pubelele în stradă pentru că, din păcate, rămânem fără ele (așa cum s-a mai întâmplat de câteva ori), fiind pur și simplu furate de diverse persoane … Credem că prin toate acțiunile pe care le-am desfășurat până acum, începând de la serviciile pe care le oferim clujenilor și terminând cu seriozitatea cu care ne îndeplinim obligațiile către stat, am dovedit că ne pasă de oraș și de cetățenii lui și că facem tot ce ne stă în putință ca să contribuim la bunăstarea acestuia. Suntem deschiși la orice soluție găsește Primăria Cluj-Napoca de depozitare temporară a gunoaielor în acea zonă sau de supraveghere a străzii, astfel încât pubelele să nu mai fie furate, iar sacii menajeri să nu mai stea două-trei ore în stradă până la ridicarea lor de către firma de salubritate”, a precizat Cosmin Moldovan.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s