Cei mai proști hoți din lume au fost identificați de polițiști. Sunt elevi la Liceul de Transporturi și la cel Sportiv

Cei mai proști hoți din Cluj, care au furat o lădiță cu produse de patiserie, deși erau filmați de trei camere de luat vederi, au fost identificați de polițiștii de la Secția 2 de Poliție din Cluj Napoca.


Cei trei sunt Paul Bria, elev la Colegiul Tehnic de Transporturi din Cluj Napoca, Valentin Cenan, 17 ani elev la Colegiul Tehnic de Transporturi din Cluj Napoca și Radu Birișan, 17 ani, elev la Liceul Sportiv din Cluj Napoca. Polițiștii susțin că din primelor cercetări efectuate cei trei au declarat că au vrut să se distreze și de aceea au furat lădița cu produse de patiserie de la un magazin aflat în stația CTP de la Transformator, cartierul Mărăști. Polițiștii mai spun că cei trei s-au înțeles și cum să acționeze, și anume, Paul Bria a fost cel care a furat, efectiv, lădița cu produse de patiserie, Valentin Cenan a jucat rolul cumpărătorului care o ține de vorbă pe vânzătoare iar al treilea, Radu Birișan, a avut cea mai mică implicare, el doar fugind după Paul Bria, după ce acesta a furat produsele.


Teoria că au furat doar ca să se distreze nu stă în picioare, mai susțin oamenii legii, deoarece după ce au ridicat imaginile surprinse de camerele de luat vederi au avut surpriza să constate că Paul Bria a mai furat încă o dată, un produs de patiserie. (filmul 2 – minutul 1.06)

Polițiștii mai susțin că Birișan și Cenan au fost la magazinul cu pricina însoțiți de părinții lor, care și-au cerut scuze și au plătit prejudiciu în timp ce hoțul Paul Bria a mers singur și i-ar fi cerut patronului să nu îi anunțe familia. Ceea ce uită Paul Bria este faptul că acesta este minor și că va fi audiat la Poliție, obligatoriu, în prezența unui părinte.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s