Așa ceva nu s-a mai auzit în Apahida!!! Vezi ce acuzații DURE a lansat pensionarul pe care primarul Fati a vrut să îl lovească la ultima ședință de Consiliu Local

Ziardeapahida.ro a discutat cu apahideanul care a fost la un pas să fie lovit de către primarul Grigore Fati, la finalul ședinței de Consiliu Local. Vasile Mocanu a fost primar al comunei Apahida și a avut amabilitatea de a ne acorda un interviu, în care a povestit ce s-a întâmplat la finalul ședinței de Consiliu Local, când primarul a ridicat mâna să îl lovească. Mocanu a declarat că l-a întrebat pe actualul primar al comunei despre problema primelor ilegale acordate angajaților și despre decontările primite de angajații Primăriei Apahida, pentru a merge la cursuri de perfecționare la Mamaia sau Neptun.
11411896_861825480564333_2295274493324551126_oLa finalul ședinței de Consiliu Local, Vasile Mocanu a cerut să ia cuvântul, i-a adresat primarului cele două întrebări după care a lansat o acuzație dură spre primarul Fati, și anume că acesta ”a furat vaci de la CAP”. Acuzația o puteți asculta accesând file-ul audio de mai jos.

Ziardeapahida.ro îi oferă primarului Grigore Fati dreptul la replică la acest interviu, dacă acesta va considera necesar să facă acest gest. Facem precizarea că această înregistrare audio a fost făcută la ultima ședință a Consiliului Loca. Pe bandă, vocea care se aude clar și lansează acuzațiile cu furtul de vaci este a fostului primar al comunei Apahida, Vasile Mocanu. De față au fost prezenți toți consilierii locali precum și alte persoane din Apahida, care s-au declarat șocate de duritatea acuzațiilor lansate de Vasile Mocanu.

Fostul primar a reiterat aceste informații și în interviul acordat pentru ziardeapahida.ro.

 

 

Ce s-a întâmplat la Consiliul Local? Dvs. v-ați înscris la cuvânt și mai departe ce s-a întamplat?

Am stat la ședință până când s-au epuizat toate punctele de pe ordinea de zi. Apoi,la punctul diverse m-am ridicat să vorbesc și eu despre ce vuiește lumea. Este o mare hoție. O hoție mare, mare. Dacă s-ar intra la lucrurile legate de cum s-au împărțit parcelele la Legea 15, s-ar descoperi fapte grave. Aici sunt bune pofte și plăceri extinse de la fiecare din Primărie.

Concret, domnule Mocanu ce s-a întâmplat la ședință?

Ce s-a întâmplat, eu m-am înscris la cuvânt. I-am zis domnului primar să îmi spună pe ce bază a plătit și a decontat toate concediile specialiștilor din primăria Apahida, 36 sau 37 de persoane, pe care i-ați trimis la specializări pe țărmul Mării Negre. I-am cerut în calitate de cetățean al comunei Apahida să văd unde sunt diplomele de la cursuri ca să vedem dacă au meritat ca noi să le plătim cursurile, cazarea și masa lor și a unui însoțitor. Primarul mi-a spus că nu-mi dă nimic, că ce treburi sunt astea, că atunci când am fost eu primar cum a fost. I-am răspuns că atunci când am fost eu primar, a fost vremea haiduciei. Prin care un haicuc erai tu, că ai trecut cu socrul tău din grajd în grajd, să furi vacile oamenilor. Ce ți-a trebuit ție colonel să furi vacile oamenilor? A ieșit afară și apoi a venit înapoi.

Ce s-a întâmplat mai departe?

Domnul primar a venit înapoi (în sala de ședință – n.n.). Eu l-am întrebat atunci despre primele de fidelitate şi confidenţialitate, la propriu. Am citit şi m-am informat, este semnătura dumitale, este persoană care a primit 250 de milioane de lei vechi, o sumă foarte mare. După un timp, când am văzut că tot răspunde cu prostii l-am luat în zeflemea. El a sărit că nu mai stă acolo, la şedinţă, să îi spună toţi ce vor. Eu i-am spus să stea şi să-şi asume toate chestiile astea. A venit către mine şi mi-a spus că ”aşa îţi dau una”.

V-a spus direct că vă dă una?

Da. A venit către mine. Întrebaţi-l dacă Mocanu a mers spre el sau el a venit către mine? El m-a făcut prima dată hoţ, că m-a ajutat cu nu ştiu ce. El m-a făcut pe mine hoţ, că pe vremea mea nu ştiu cum a fost ca primar. Eu ştiu că a scos cuţitul, la …, când acesta nu i-a lăsat să deschidă uşa la grajd să ia vacile cu socrul său. Şi el era îmbrăcat în haină militară.

Dar dvs de unde ştiţi? Aţi văzut dvs. cu ochii dvs. scena asta că actual primar ar fi mers să fure vaci?

Nu am văzut. Dar a venit … şi mi-a spus mie. Eu l-am chemat şi i-am spus: să nu mai facă prostii că fac o hârtie la comandament şi te-au dezbrăcat. I-am zis să nu mai facă prostii cu socrul său, alt hăb..c. Eu l-am ocrotit şi l-am băgat în partid la mine, că doar eu am fost preşedintele PSD, 20 de ani.

Şi la şedinţa Consiliul Local ce s-a întâmplat? Mai exact, primarul Fati a vrut să vă lovească?

Când a ridicat mâna eu l-am prins de mână dar nu a fost absolut nimic.

Dar dacă nu l-aţi fi prins ce s-ar fi întâmplat?

Nu ştiu ce gânduri ar fi avut.

Sunteți membru PSD, aveţi de gând să îl reclamaţi la PSD?

Sigur că la PSD îl voi reclama. Eu voi lupta pe plan local, cu liberalii. Eu sunt PSD-ist dar nu îmi place cum conduce. El şi-a decimat consilierii, îşi bate joc de consilierii lui şi el este pe nicăieri. Ce om normal în preajma alegerilor îşi dezmembrează organizaţia?

În afară că a ridicat mâna la dvs. ați fost şi înjurat?

Era atât de nervos încât îi clănţăneau dinţii în gură. Era pornit foarte tare. Când l-am văzut că este aşa, că doi consilieri, Lică şi cu unul Rus, strigau către mine. Un altul a dat telefon la tata-su să vină că e mare răzmeriţă la şedinţă că Mocanu l-a supărat pe primar. Între timp, am plecat la maşină că mi-a fost frică să nu îmi taie roţile.

Cine să vă taie cauciucurile?

Ăşta sunt bezmetici. Îi pun pe ăştia stradalii şi una-două, îţi daie cauciucul. Am păţit-o chiar eu. Mi-au tăiat două cauciucuri.

Tot puşi de ei?

Au retardaţii lor care fac astfel de lucruri. Un om normal la minte, nu ar face pentru nimic în lume.

2 thoughts on “Așa ceva nu s-a mai auzit în Apahida!!! Vezi ce acuzații DURE a lansat pensionarul pe care primarul Fati a vrut să îl lovească la ultima ședință de Consiliu Local

  1. Dl.Mocanu, un om si un primar extraordinar! A ajutat multa lume in timpul mandatului, inclusiv pe mine si familia mea.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s