Detalii picante de la nunta anului din Apahida!!! Meniul a fost unul bogat iar distracția pe măsură. Vezi VIDEO cu dansul mirilor

Dansul mirilor a surprins toată asistența din sala impozantă a hotelului de cinci stele, Grand Hotel Italia, din Cluj Napoca. Mirele Ovidiu Mate, este un cunoscut violonist clujean, a cântat la vioară primele acorduri din celebra melodie All of Me, cântată de mai celebrul John Legend. În prima fază, cei prezenți au crezut că Ovidiu va cânta piesa la vioară iar Adela va dansa. După primele acorduri, Ovidiu a lăsat vioara și a început să danseze cu soția lui, timp în care ringul de dans s-a umplut cu gheață carbonică. La final, toată lumea a aplaudat, cu frenezie, dansul mirilor.asta e fataPregătirile pentru nunta anului au început încă din ianuarie 2015. Ovidiu, care are și o firmă de evenimente, a vrut ca totul să iasă perfect. Pe lista artiștilor care au cântat la nuntă se regăsesc, Aurel Tămaș, Ana Ilca Mureșan, Ovidiu Purdea Someș, violonistul Dorin Nemeș, Dana Purcel, Vasile Soporan sau Sergiu Pop.

Meniul servit la nuntă a costat 350 de lei și avut ca temă centrală bucătăria tradițional mediteraniană, axată pe mâncăruri din pește și legume. ”Special am ales un meniu tradițional pentru ca fiecare dintre cei care au participat la nunta noastră să aibă parte de o experiență deosebită. Pe lângă pește și legume s-a mai servit ruladă de curcan, carne de porc cu sos de ciuperci și cartofi gratinați și frptură”, a spus Ovidiu Mate.

Cei prezenți au avut parte și de un cocktail bar, unde s-au putut servi 20 de tipuri de cocktail dar și un candy bar unde amatori de dulciuri s-au putut desfăta în voie.

Mirele a recunoscut cu greu că rochia de mireasă a iubitei sale soții a costat câteva mii de euro. ”Noi suntem oameni simpli. Indiferent cât a costat rochia de mireasă, a fost vorba despre nunta noastră și am vrut ca toate lucrurile să nu fie lăsate la voia întâmplării”, a spus Ovidiu. Din informațiile ziardeapahida.ro, rochia miresei a costat peste 5.000 de euro iar costumul mirelui, undeva la 2.000 de euro.

O mare surpriză pentru miri a constat într-un moment muzical oferit de către finul lor, Marian Dascăl, care a cântat mai multe melodii de muzică populară.

Distracția a durat până după miezul nopții, nunta fiind catalogată de mulți apahideni, ca fiind nunta anului.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s