Nunta anului la Apahida!!! Fiica patronului de la Bedanis s-a măritat la un hotel de cinci STELE

Sâmbătă a fost o zi importantă pentru patronul de la Bedanis, Ilarie Brătfălean, care a dansat la nunta fiicei sale, Adela. Nunta s-a ținut la un hotelul de lux, de cinci stele, Grand Hotel Italia.Mirele, Ovidiu Mate, absolvent al Conservatorului Gheorghe Dima din Cluj Napoca, și mireasa Adela Mate, au fost la înălțime. Rochia de mireasă, susțin apropiații lui Brătfălean, a costat câteva mii de euro, în timp ce costumul de mire a fost comandat la o casă de modă renumită.

asta e fataLa nuntă, au fost invitați să participe peste 500 de persoane, socrul mic fiind extrem de bucuros că au venit toți câți au confirmat. ”Au venit mai multe persoane față de câte au fost invitate. Nunta a fost cu ștaif, totul fiind aranjat în cele mai mici detalii. Meniul a fost ales cu atenție, ca la case mari. Muzica a fost foarte bună iar lumea s-a distrat pe cinste”, spune un apropiat al familiei.11029984_1144115905616704_1250365524190511553_nPrintre vedetele care au fost chemate să anime atmosfera a fost și Aurel Tămaș, cel despre care se știe care un tarif foarte mare, semn că familia nu s-a abținut de la nicio cheltuială pentru ca cei prezenți să se distreze pe cinste.1733_168470_193686040646894_4539525_n

La una dintre mese au putut fi văzuți și primarul Grigore Fati și secretarul comunei Alexandru David. Cele două familii ale notabilităților comunei, au fost așezate la masă cu preoții ortodocși Ioan Iacob Diț și Sorin Trâncă.

Atmosfera de la nuntă a fost una specială, susțin cei prezenți. ”Au fost foarte mulți tineri iar acest lucru s-a văzut. Distracția a fost maximă iar lumea nu prea a stat pe la mese, ci numai pe ringul de dans. Eu am mers cu un copil mic și pot să spun că nu am prea stat la masă și m-am distrat de minune”, spune un tânăr din Apahida.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s