Cu nervii întinși la maxim, primarul colonel a vrut să lovească un localnic. Totul s-a întâmplat la ședința Consiliului Local Apahida. Consilierii au asistați la ȘOCAȚI la întreaga scenă

Primarul colonel nu mai avea mult și sărea la bătaie, la propriu, în ședința Consiliului Local, victima fiind un bătrân de 70 de ani. Asta le mai lipsește la apahideni să îi ia primarul la bătaie, doar pentru că au curajul să îi pună întrebări.

La finalul ședinței Consiliului Local, a existat un moment care i-a lăsat pe toți consilieri cu gura căscată de uimire pe cei prezenți, vizavi de gestul primarului Fati de a ridica mâna la un locuitor al comunei Apahida, Vasile Mocanu, un pensionar în vârstă de 70 de ani.fatiPotrivit martorilor incidentului, la un moment dat, la punctul diverse Vasile Mocanu, care asista la ședința Consiliului Local, s-a ridicat în picioare și s-a înscris la cuvânt, solicitare aprobat de președintele de ședință. Mocanu l-a întrebat pe primarul Fati despre două chestiuni. Prima întrebare s-a referit la sporurile ilegale încasate de angajații Primăriei Apahida, chestiune la care primarul a răspuns că el a tăiat alte drepturi ale salariaților cum ar fi banii de haine. A doua întrebare pusă de Vasile Mocanu s-a referit la suma de 1.3 miliarde de lei vechi, bani plătiți din bugetul local al Primăriei Apahida pentru specializarea angajaților. Aceste cursuri de specializare au fost făcute la Mamaia, Venus, Neptun, Felix sau Poiana Brașov. Mai multe detalii despre această chestiune puteți citi AICI.

În acel moment, primarul colonel s-a ridicat de pe scaun și a vrut să plece, ca să nu răspundă la întrebări, iar în momentul în care a trecut pe lângă Vasile Mocanu a avut loc o mică altercație. ”Domnule primar de ce vă ridicați și plecați fără să răspundă la întrebări”,  a spus Vasile Mocanu. În plus, apahideanul l-ar fi făcut pe colonelul Fati, ”hoț” și i-ar fi vorbit urât. Atunci, susțin cei prezenți, primarul Fati a ridicat mână să îl lovească pe apahideanul de 70 de ani.

Scandalul a fost aplanat rapid de un polițist local care a avut prezență de spirit și a intervenit rapid. ”Primarul a ridicat mână în zona capului cetățeanului respectiv, dar nu l-a lovit. A avut intenția să îl lovească, cred, că doar nu a ridicat mâna să âl mângâie, dar cred că s-a abținut”, a declarat pentru Ziardeapahida.ro, unul dintre consilierii locali.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s