Consilierii locali au primit tablete Samsung Galaxy Tab 3. Elevii premianți, nu …

Din ciclul ”hai să mai cheltuim banii publici”, zilele acestea, cei 16 consilieri locali, aflați în funcție, din cadrul Consiliului Local Apahida, au fost chemați la sediul Primăriei Apahida, unde au primit tablete de ultimă generație, de tip Samsung Galaxy Tab 3.Samsung-Galaxy-Tab-3-10-1-review-mobilissimo-ro_04La finalul lunii iunie, într-o ședință de Consiliul Local, primarul colonel Grigore Fati (foto), a propus ca toți cei 16 consilieri să primească tablete, motivul fiind renunțarea la vechiul obicei care prevedea că toate proiectele de hotărâre și documentațiile aferente acestora să nu mai fie listate. Primarul a mai propus ca pe lângă cei 16 consilieri care au fost dotați cu tablete PC, să mai primească astfel de dispozitive moderne și personalul Primăriei Apahida care participă la ședințele Consiliului Local.
fatiÎn marile magazine specializate în comercializarea aparatelor electro-casnice, o astfel de tabletă este vândută la prețul de 1.189 lei. Un simplu calcul indică faptul că Primăria Apahida ar fi cheltuit suma de 19.024 de lei, pentru cumpărarea celor 16 tablete. Suma crește simțitor dacă punem la socoteală și afirmația primarului cum că vor fi cumpărate mult mai multe tablete. Dacă ar fi să socotim un total de 25 de tablete, suma ar fi de 30.000 de lei.

Ziardeapahida.ro nu a auzit niciun consilier local sau pe colonelul primar Grigore Fati să propună în cei trei ani, care au trecut de la alegerile locale din 2012, ca elevii de la școlile din Apahida, silitori la învățătură care s-au clasat pe primele locuri la învățătură, să primească o astfel de tabletă performantă.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s