Traficant de droguri din Apahida prin în flagrant în timp ce vindea ”plicuri” cu etnobotanice

Procurorii antidrog de la DIICOT Cluj au fost sesizați de către polițiștii clujeni, de la Secția 2, că doi tineri, unul de 27 de ani din Apahida și un altul de 29 de ani din Cluj Napoca, au fost prinși în flagrant în timp ce încercau să vândă etnobotanice.
etnobotanicePotrivit polițiștilor clujeni cei doi au fost prinși miercuri seara, în apropierea Pieței Mărăști. Polițiștii și-au dat seama că cei doi au un comportament suspect și i-au oprit pentru legitimare. La controlul corporal, oamenii legii au găsit asupra lor 91 de plicuri de etnobotanice. ”La data de 21 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 2 Poliție, în timp ce patrulau pe strada Anina, au depistat doi tineri care ofereau spre vânzare plicuri cu substanțe vegetale, susceptibile a fi etnobotanice”, susțin IPJ Cluj.

În plus, polițiștii au mai descoperit și 500 de lei, bani despre care se crede că au fost obținuți din vânzarea pe stradă a plicurilor cu ”sarea de mare„. Cele 91 de plicuri cu substanțe etnobotanice valorează peste 3.000 de lei.

Cei doi au fost duși la audieri la sediul DIICOT Cluj, iar în funcție de rezultatul anchetei, procurorii vor cere sau nu arestarea lor pentru 30 de zilei.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s