Accident grav la Sânnicoară comis de un apahidean. O fetiță de zece ani lovită pe trecerea pentru pietoni

O fetiță de zece ani a fost accidentată grav pe trecerea pentru pietoni din Sânnicoară. Accidentul s-a petrecut sâmbătă seara, în jurul orei 20.30, la trecerea pentru pietoni din apropierea spălătoriei auto la Turcu.IMG_2592Un tânăr din Apahida, care conduce un BMW, cu număr de înmatriculare CJ 13 XJX, nu a redus viteza și a lovit o fetiță care traversa strada pe la trecerea pentru pietoni. La scurt timp, fetița a fost transportată de urgență la UPU Cluj, cu traumatisme multiple și posibilă fractură de bazin și picior drept. La fața locului, polițiștii de la Biroul Poliției Rutiere Cluj au găsit o pungă în care se aflau mai multe caiete și cărți.

Șoferul care a lovit fetița a spus că el conducea cu 40 de kilometri la oră și că nu i s-a întâmplat niciodată un accident. Acesta avea o atitudine arogantă, se plânge o mătușă a fetiței, fuma într-una și spunea că el nu a condus băut.

Accidentul s-a petrecut într-o zonă unde, de curând, muncitorii de la o societatea privată au început să lucreze la ”rigola de aur” și au îndepărtat indicatorul rutier ”trecere pentru pietoni”, existent în zonă. Totuși, există și marcajul rutier care anunță trecerea pentru pietoni. Polițiștii prezenți la fața locului au declarat că vor face o anchetă și vor stabili cine este vinovat pentru producerea accidentului.

Pe aceeași trecere pentru pietoni, în cursul anului trecut o tânără de 21 de ani a fost spulberată de un șofer neatent. În prezent, tânăra se află în stare gravă în timp ce polițiștii nu au finalizat cercetările. Pentru această tânără, angajații Primăriei Apahida au participat la o acțiune caritabilă de strângere de fonduri.

2 thoughts on “Accident grav la Sânnicoară comis de un apahidean. O fetiță de zece ani lovită pe trecerea pentru pietoni

  1. Pe respectiva porțiune de drum se circula constant cu 70-80 km la ora, iar “biker-ii” prind 120-150 km/h lejer. Politia ar putea confirma dacă ar fi stat vreodată cu radarul în zona.

    Like

  2. Poate ca si Primaria Apahida ar trebui sa fie trasa la raspundere….referitor la iluminatul public….portiuni mari de drum sunt fara lumini ,efectiv orbecaiesti …nu de putine ori seara cand conduci prin comuna , prin toate satele comunei Apahida, stai cu ochii in patru ca nu vezi mai nimic din drum ….

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s