Vezi cine este tânărul de 26 de ani din Apahida care a lovit o fetiță de zece pe trecerea pentru pietoni

Șoferul ghinionist, care sâmbătă seara a lovit o fetiță de zece ani, pe o trecere pentru pietoni din Sânnicoară, în apropierea spălătoriei auto ”La Turcu”, se numește Gabriel Vasile Burzo, are 26 de ani și este din Apahida.gabriel burzo

Polițiștii clujeni susțin că acesta va fi cercetat penal pentru vătămare corporală. ”În prezent, se așteaptă doar ca medicii legiști să se pronunțe și stabilească numărul de îngrijiri medico legale de care va avea nevoie fetița pentru a se reface”, a spus un polițist.

Fetița a fost transportată la Unitatea de Primire a Urgențelor de la Spitalul de Copii din Cluj Napoca, unde i s-a acordat primul ajutor medical. Rudele fetiței care au venit de urgență la fața locului susțin că șoferul din Apahida le-ar fi spus că are relații la Poliție și că nu avea viteză în momentul în care a lovit fetița pe trecerea pentru pietoni. ”Ne-a spus că are relații peste tot și că de opt ani are permis și că nu a comis niciun accident. În loc să aibă un regret și să spună că îi pare rău, el mi-a spus că nu era băut”, a spus o mătușă a fetiței.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s