Primăria a plătit aproape 80.000 de euro pentru repararea imprimantelor și copiatoarelor

Știați că la Primăria Apahida funcționează 27 de imprimante și 24 de copiatoare? Pentru toată această aparatură de birou sunt necesare piese de schimb și services. Furnizorul de piese de schimb și de asistență tehnică a fost aleasă firma Aztech Digital SRL, informează Gazeta de Cluj. multifunctionala

Săptămânalul de investigații din Cluj Napoca, susține într-o anchetă de presă, că primarul colonel Grigore Fati a continuat să achite facturile emise lunar de societatea Aztech Digital SRL, deși contractul este expirat. În total, în perioada 2013-2014, din bugetul Primăriei Apahida, a fost achitată suma de 300.000 de lei, către firma Aztech Digital SRL. E mult, e puțin? Doar un audit ne poate spune dacă suma plătită din banii apahidenilor este cea corectă. Ceea ce știm este faptul că la grădinița din Apahida, copii dorm doi într-un pătuț, că parcul mare din Apahida arată sub orice critică iar aparatele de joacă pentru copii sunt mai tot timpul distruse sau defecte, și multe altele.

Dacă îl vedeți pe primarul colonel pe stradă nu mai treceți nepăsători pe lângă el. Întrebați-l de acest contract, de ce a dat 80.000 de euro pentru mentenanță la aparatura de birotică, de ce în parc nu sunt aparate de joacă pentru copii, de ce comuna arată ca una de mâna a doua?
Grigore Fati”Spre exemplu, la sfârșitul lunii mai 2015, municipalitatea apahideană a cumpărat de la SC Aztech Digital SRL echipamente audio-video, accesorii informatice etc., pentru care a plătit aproape 50.000 de lei. La începutul lunii august 2015, Primăria Apahida a cumpărat trei multifuncționale A3 laser de la SC Aztech Digital SRL pentru suma de 35.622 de lei cu TVA. De asemenea, în cadrul contractului nr 21758/26.11.202 încheiat între Primăria Apahida și SC Aztech Digital SRL, reprezentată de Claudiu Zbucea, prețul pentru produsele livrate a fost de 45.800 de lei, fără TVA, iar întreținerea lor a fost stabilită la 19.200 de lei/an, fără TVA, durata contractului fiind de un an de zile”, se arată în investigația colegilor de la Gazeta de Cluj.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s